Den Bosch
City games
Reset

Citygame Den Bosch

Met een citygame Den Bosch ontdek jij de Brabantse hoofdstad op een speelse manier. Voor zowel jong als oud en voor kleine en grote groepen bieden wij de leukste citygames aan in de binnenstad van Den Bosch. Met een tablet of smartphone gaan jullie op pad en beantwoorden jullie vragen, lossen jullie puzzels op en voeren jullie allerlei opdrachten uit tijdens spellen zoals Escape City, Da Vinci Code, Ganzenbord, The Phone, Sherlock of Party & Co.


De app geeft de mogelijkheid om live de score van het andere team te volgen. Verdien je met jouw team de meeste punten, dan win je een prijs! Natuurlijk kom je met een citygame Den Bosch langs de mooiste plekken die de stad te bieden heeft. Kijk snel op DoeDenBosch.nl en kies voor een gevarieerde citygame Den Bosch om te spelen met jouw vrienden, collega’s, sportteam, vereniging of familie.

44 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Citygame Den Bosch met collega's

Een citygame Den Bosch is ideaal om je collega’s beter te leren kennen. Jullie moeten samenwerken om zo tot het beste resultaat te komen. Een diner of borrel als afsluiter maakt deze gezellige middag of avond helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor het spel Da Vinci Code


Tijdens deze citygame Den Bosch verdelen jullie je in twee teams en via het tablet krijgen jullie cryptische aanwijzingen naar geheime locaties. Samenwerking is hierbij een must, want zo vinden jullie snel de locaties en komen jullie tot de juiste oplossingen. Willen jullie wat competitie tijdens een bedrijfsuitje? Dan staat het arrangement Ganzenborden met appeltaart garant voor een fantastische citygame Den Bosch met collega’s.


Citygame Den Bosch met vrienden

Een dagje door Den Bosch met een groep vrienden: wie wil dat nu niet? Zijn jullie allemaal van dezelfde generatie en weten jullie je veel te herinneren van de 90’s? Dan adviseren wij het arrangement Wie is de ...? - That's so 90's Quiz. In deze citygame Den Bosch gaan jullie in teams de strijd tegen elkaar aan, maar pas op: in jouw team kan zomaar de Mol zitten…


Daarna is het tijd voor de spectaculaire 90’s quiz. En denk maar niet dat dit alleen maar vragen beantwoorden is. Er zijn opdrachten, muziekrondes en kennisrondes waarmee je echte flippo’s kunt verdienen! Als afsluiter spelen jullie het finalespel het “Rad van Fortuin”. Bekijk snel alle uitjes voor een geweldige citygame Den Bosch met je vrienden.


Citygame Den Bosch tips

Het moge duidelijk zijn: een citygame Den Bosch staat garant voor een superleuke dag. Zo is Party & Co - Lunch - Ik hou van Holland een topcombinatie van hilariteit, quizzen en lekker eten. Terwijl een dagje The Phone - Pubquiz zorgt voor spanning en sensatie. 


Houden jullie van rust maar wel van gezelligheid? Dan is Dollen met Bossche bollen een aanrader. Eerst maken jullie een dolle wandeltocht door Den Bosch en daarna is het tijd voor de workshop waarin jullie leren hoe je zelf een echte Bossche bol bereidt.


Kortom: of je nu op pad wilt met je vrienden, familie of collega’s: op DoeDenBosch.nl vind je altijd een citygame Den Bosch dat aan jullie wensen voldoet!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Den Bosch
"Erg gezellig, met de hele vriendengroep genoten van de escape game."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes