Den Bosch
Quizzen
Reset

Quiztime in Den Bosch

Quizzen met een groep vriend(inn)en, collega’s of de familie. Verdeel de groep in teams en ga de strijd aan. Je hebt niet altijd je algemene kennis nodig. Soms draait het ook om behendigheid want ben jij snel genoeg om als eerste op de quizknop te drukken? Prikkelen we je muziek smaak of blink je uit in een van je talenten. Een hapje of een drankje tijdens de Quiz? Het is allemaal mogelijk, boek je quiz en bereid hem verder uit met onze (borrel)arrangementen.

Plan je ideale uitje
28 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Neem nu deel aan de allerleukste quizzen

We hebben de leukste quizzen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de bekende spellen Ik Hou van Holland, Ranking your Stars of de Pubquiz. Ga je voor meer uitdaging? Dan is wellicht Minute to Win it iets voor jullie. Of wat dacht je van De Grote Spelshow of That's so 90's Quiz? Voor elk gezelschap hebben we een leuke quiz beschikbaar!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Wandelspeurtocht en Je eigen Bossche bol maken
"Heerlijk om zelf tijdens een quiz je eigen Bossche Bol te maken, leerzaam en heel lekker. En tijdens de wandeling hebben we een heel andere kant van Den Bosch gezien. We zijn op plekjes gekomen waarvan we het bestaan niet wisten.Dit uitje is een aanrader!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke