Den Bosch
Quizzen
Reset

Quiztime in Den Bosch

Quizzen met een groep vriend(inn)en, collega’s of de familie. Verdeel de groep in teams en ga de strijd aan. Je hebt niet altijd je algemene kennis nodig. Soms draait het ook om behendigheid want ben jij snel genoeg om als eerste op de quizknop te drukken? Prikkelen we je muziek smaak of blink je uit in een van je talenten. Een hapje of een drankje tijdens de Quiz? Het is allemaal mogelijk, boek je quiz en bereid hem verder uit met onze (borrel)arrangementen.

41 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Neem nu deel aan de allerleukste quizzen

We hebben de leukste quizzen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de bekende spellen Ik hou van Holland, Ranking your Stars of de Pubquiz. Ga je voor meer uitdaging? Dan is wellicht Minute to Win it iets voor jullie. Of wat dacht je van De Grote Spelshow of de 80's, 90's en 00's Quiz? Voor elk gezelschap hebben we een leuke quiz beschikbaar!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Consumptie - Wie is de ...?
"Het was een hele leuke dag met twee heel leuke activiteiten. De escaperooms waren echt het hoogtepunt. Ik hou van Holland een prima afsluiter, maar wat beleving betreft wel wat minder dan de entourage van beide escaperooms. De dames waren bijzonder enthousiast en behulpzaam en alles verliep bijzonder soepel. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes