MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
9.7
De Erfenis van €750 miljoen!
"Wij hebben een super leuke dag gehad dankzij het spel de Erfenis. Het spel zit erg goed in elkaar en iedereen was erg fanatiek!! bedankt! "

Privacyverklaring Doe Nederland

12 november 2019


Je privacy is voor Doenederland.nl B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Doenederland.nl B.V. eventueel doet met informatie die we over jou te weten komen.


Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met hrm@doenederland.nl


Contactformulier

Met het contactformulier, het informatieformulier of per telefoon kun je ons vragen stellen.


Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze hebben wij nodig om contact met je op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.


Word je klant

Wanneer je bij ons klant wordt, gebruiken wij je persoonsgegevens om je goed van dienst te kunnen zijn.


Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht (voor de aanhef; meneer of mevrouw), factuuradres, betalingsgegevens, bedrijfsnaam en eventueel allergieën bij een reservering voor een restaurant (i.v.m. uw veiligheid). Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Reviews

Heb je via ons een uitje geboekt, dan is het mogelijk om een review te plaatsen op onze websites. Om een review te plaatsen hebben wij een aantal gegevens van je nodig, zoals: naw-gegevens, geslacht (voor de aanhef; meneer of mevrouw), bedrijfsnaam, e-mailadres en eventueel foto of video. De persoonsgegevens gebruiken wij om te verifiëren dat er een uitje via ons is afgenomen, om de review te plaatsen en om eventueel een prijs uit te keren. Het plaatsen van een review is geheel vrijwillig. Door het plaatsen van een review geef je toestemming om op de website gepubliceerd te worden.


Afhandelen boeking

Wanneer je bij ons een uitje boekt, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze aangesloten partijen (bijvoorbeeld: cafes / restaurants) doorspelen, zodat zij jullie netjes kunnen ontvangen. Zij verwijderen deze gegevens na de uitvoering van het uitje.


Hiervoor gebruiken wij je naam, bedrijfsnaam, telefoon en eventueel allergieën bij een reservering voor een restaurant (i.v.m. uw veiligheid). Deze hebben wij nodig om de boeking volledig af te handelen (zie "wanneer je klant wordt").


Promotie

Het kan voorkomen dat wij je uitingen sturen over relevante ontwikkelingen, nieuwe diensten of vacatures. Als wij dit doen, dan zal dit voornamelijk per e-mail of via social media zijn. In bijzondere gevallen kan het voorkomen dat we je per telefoon of post benaderen.


Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. Je kunt dit tevens aangeven als je wordt gebeld.


Nieuwsbrief 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld-link. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Met het mailprogramma Mailchimp hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben Mailchimp niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Mailchimp diensten en activiteiten.


Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op je computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden.


Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we je vragen om akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie-categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.


Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.


Wil je deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan je cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Hiervoor geef je toestemming door middel van de cookiemelder. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.


Online solliciteren

Via e-mail kan je eenvoudig bij ons solliciteren. Hiervoor ontvangen en gebruiken wij de gegevens uit jouw CV, zoals: naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, eventueel geslacht, eventueel foto en relevante werkervaring en opleiding. Deze hebben wij nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. DoeNederland B.V. bewaart de gegevens van sollicitanten tijdens en na de wervings- en selectieprocedure. Na afloop van de wervings- en selectieprocedure bewaren wij de gegevens van sollicitanten met toestemming maximaal 1 jaar. 


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen we soms derden in. We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Voorbeelden zijn: onze IT-dienstverleners die ons ondersteunen bij problemen, marketingpartijen die ons helpen met onze marketing, aangesloten partijen zoals cafes en restaurants of dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Ondersteunende partijen krijgen alleen toegang tot jouw persoonsgegevens als zij jou een dienst leveren namens ons.


Wij maken gebruik van diverse programma's voor analytische en marketingdoeleinden. Op onze website zijn social media buttons en koppelingen opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten (denk hierbij aan: YouTube, Google Analytics, Pure Chat, Facebook, Tripadvisor, Sharethis, Google Maps en Google Ads), na jouw goedkeuring, mogelijk je persoonsgegevens. Zij zorgen ervoor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Dit kan alleen nadat jij hier toestemming voor hebt gegeven via onze cookiemelder. Deze toestemming kun je later altijd weer intrekken. Je leest hier meer over in onze cookieverklaring en het privacybeleid van deze partijen. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden!


Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie (denk hierbij aan Google Analytics en PureChat). Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen altijd eerst je toestemming voordat zij je gegevens krijgen.


Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie jij bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Doenederland.nl B.V.

Karrenstraat 22

5211EH,

's-Hertogenbosch

AVG vragen: hrm@doenederland.nl

Algemene informatie: info@doenederland.nl

073 614 89 72

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte