Den Bosch
Workshops
Reset

Workshop Den Bosch

In onze workshops kan je creativiteit op allerlei manier gebruikt worden. Kies je voor een workshop koe schilderen of ga je een eigen Bossche bol maken? Er is voor ieder wat wils met onze workshops, maar een ding is zeker, naast een goed humeur heb je ook je creativiteit nodig!

21 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Keuze workshop Den Bosch

Voor een workshop Den Bosch heb je bij DoeDenBosch volop keuze. Wat dacht je van je eigen Bossche bol maken? Deze workshop is bij allerlei arrangementen inbegrepen. Zo is de Je eigen Bossche bol maken - VR Experience de ideale combinatie van een workshop Den Bosch en spanning en sensatie. Tijdens de VR Experience ga je namelijk de strijd aan met je vijanden of sta je even op het hoogste gebouw van New York! 


Ook Je eigen Bossche bol maken - Escape City staat garant voor een leuke dag met je collega’s, vrienden of familie. Eerst test je je kennis over de Bossche bol en daarna leer je hoe je deze lekkernij zelf maakt. Na de workshop is het tijd voor Escape in the City, waarbij de stad het speelveld is. Jullie krijgen drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang, dus doe je best!


Creatieve workshop Den Bosch

Creatief aan de slag met vrienden, collega’s of het sportteam? Dan biedt een creatieve workshop Den Bosch van DoeDenBosch uitkomst. Wij bieden verschillende creatieve workshops waarbij je helemaal los kan gaan. Ga aan de slag met verf op je eigen koe van papier-maché.


Foodies workshops Den Bosch

Ben je minder creatief met verf? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden voor een workshop Den Bosch. De foodies onder ons doen natuurlijk een workshop Den Bosch waarin de Bossche bol workshop is inbegrepen. Leer alles over de geschiedenis van de Bossche bol en maak hem zo lekker mogelijk klaar, want uiteraard eet je de Bossche bol zelf op! 


Ook het arrangement De Grote Spelshow - Bierproeverij - tapcursus is ideaal als je op zoek bent naar een ‘foodie’ workshop Den Bosch. De Grote Spelshow is een twee uur durende interactieve spelshow waarbij de leukste spellen uit bekende tv-programma’s aan bod komen. 


Na deze spelshow is het tijd voor een drankje met de bierproeverij en tapcursus. Tijdens de bierproeverij kom je alles te weten over de ingrediënten en herkomst van bier. Hierna kun je zelf aan de slag. Natuurlijk sluiten jullie af met jullie eigen getapte biertje. Zet ze maar eens naast elkaar: welke heeft de mooiste schuimkraag?


Ben je op zoek naar een workshop Den Bosch, kijk dan snel op DoeDenBosch.nl. Voor zowel jong als oud en kleine als grote groepen: er zit altijd een workshop Den Bosch bij dat aan jullie wensen voldoet.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke