Den Bosch
Workshops
Reset

Creatief bezig zijn kan met onze workshops

In onze workshops kan je creativiteit op allerlei manier gebruikt worden. Kies je voor een workshop koe schilderen of ga je liever samen aan de kwast? Er is voor ieder wat wils met onze workshops, maar een ding is zeker, naast een goed humeur heb je ook je creativiteit nodig!

Plan je ideale uitje
17 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Aan de slag tijdens een van onze workshops!

Creatief aan de slag met vrienden, collega's of het sportteam? DoeDenBosch biedt verschillende creatieve workshops aan, waarbij je helemaal los kan gaan. Ga aan de slag met verf op je eigen koe van papier-maché of werk met zijn allen aan een groot kunstwerk tijdens samen aan de kwast.


Ben je minder creatief met de kwast? Dan is wellicht de workshop maak je eigen Bossche bol wel iets voor jou! Leer alles over de geschiedenis van de Bossche bol en maak hem zo lekker mogelijk klaar, want natuurlijk eet je de Bossche bol zelf op!


Zo beoordelen klanten ons

8.9
Ik hou van Holland Dinner Game (versie 2021)
"Op zaterdag 1 september een teamuitje, met het dinerspel Ik hou van Holland. Mats onze spelleider heeft dit geweldig begeleid. Veel gelachen en het eten smaakte ons goed. Toen het eten werd gebracht was dit het enigste moment dat wij met 29 mensen stil konden zijn. Super dankjewel Mats."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke