Den Bosch
Escape room + VR
Reset

Escape room of VR? In Den Bosch kun je beide ontdekken! 

Twijfel je tussen een escape room of een VR Experience? In Den Bosch kun je het allebei ontdekken! De Martelkamer heeft een unieke ingang met een spannend verhaal, maar kom je er ook weer uit? Of laat je liever je brein kraken in de Da Vinci Code? Waan je zelf in deze escape room tussen alle geheimen van Leonardo Da Vinci. Onze escape rooms zijn goed te combineren met de VR Experience. Speel spelletjes, ontdek de onderwater wereld of stap in de achtbaan. Ben jij klaar voor een van de uitdagingen in de escape room of VR Experience?

36 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Tip: Groepsuitje naar de escape room Den Bosch

Zoek je een spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest of teamuitje? Bezoek dan eens een escape room. Een uur lang puzzels en raadsels oplossen en je zenuwen op de proef stellen. We hebben in Den Bosch drie te gekke escape rooms. Dus er is er altijd één die bij jullie gezelschap past. 


De Martelkelder

In de gewelven van Den Bosch ga je terug in de tijd. Stap in het verhaal van Hazel. Veroordeeld voor hekserij wacht haar de brandstapel. Redden jullie haar op tijd? 


Da Vinci Code

Stap in de voetsporen van Robert Langdon. Cryptische raadsels en uitdagende puzzels wachten op jullie. Los ze binnen de tijd op en vind de heilige graal.


De Verloren Soon

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafé. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie van de familie Bosch!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wandelspeurtocht - Bossche bollen workshop
"Wij hebben een familiedag gehouden met opa ,oma , kinderen en kleinkinderen. We waren met tien , de oudste is 75 en de jongste is 10. De rest ertussen. De speurtocht met Bossche Bollen workshop was SUPER LEUK , en voor alle leeftijden.... Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en wie weet doen we volgend jaar de familie dag in een andere stad waar jullie ook organiseren. TOP DAG gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke