Den Bosch
Escape room + VR
Reset

Escape room of VR? In Den Bosch kun je beide ontdekken! 

Twijfel je tussen een escape room of een VR Experience? In Den Bosch kun je het allebei ontdekken! De Martelkamer heeft een unieke ingang met een spannend verhaal, maar kom je er ook weer uit? Of help je Merlijn te bevrijden? Waan je zelf in deze escape room met een groot mysterie. Onze escape rooms zijn goed te combineren met de VR Experience. Speel spelletjes, ontdek de onderwater wereld of stap in de achtbaan. Ben jij klaar voor een van de uitdagingen in de escape room of VR Experience?

34 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Tip: Groepsuitje naar de escape room Den Bosch

Zoek je een spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest of teamuitje? Bezoek dan eens een escape room. Een uur lang puzzels en raadsels oplossen en je zenuwen op de proef stellen. We hebben in Den Bosch drie te gekke escape rooms. Dus er is er altijd één die bij jullie gezelschap past. 


De Martelkelder

In de gewelven van Den Bosch ga je terug in de tijd. Stap in het verhaal van Hazel. Veroordeeld voor hekserij wacht haar de brandstapel. Redden jullie haar op tijd? 


De Verloren Soon

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafé. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie van de familie Bosch!


!!OPENT IN NOVEMBER!! Merlin's Magic (Den Bosch)

In de donkere hoeken van Merlijn's kelder heeft een groot mysterie zich ontvouwen. Door een ongelukkig toeval is Merlijn vast komen te zitten in de dichtstbijzijnde spiegel, waarin zijn krachtige magie nu gevangen zit. Zijn trouwe sneeuwuil is ontroostbaar en heeft jullie hulp nodig om Merlijn te bevrijden.


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop - Escape room
"Echt een super leuke dag gehad bordevol activiteiten voor de gehele middag en avond."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes