SCHRIJF EEN REVIEW

Zo beoordelen klanten ons

9.0
997 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.2
Horeca: 8.3
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.6
Personeel: 9.3
Dhr. Robert - beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-01-2024
Bedrijf / gezelschap:
-
Met onze afdeling van 14 personen een leuke Hunted Citygame gehad in het centrum van Den Bosch. Het was prima geregeld met goede uitleg en gelukkig zat ook het weer mee.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Elly Vermeer beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-12-2023
Bedrijf / gezelschap:
Personeelsvereniging de Meente.
Leuk, deze hippe versie van Ganzenbord. Leuke manier om door de stad te lopen en grappige opdrachten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Pauline Van Moorsel beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-12-2023
Bedrijf / gezelschap:
Prisma
Superleuke terugkoppeling van de vragen Ranking the Stars, zeker ook door het in diverse teams te spelen. Enorm gelachen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Nina Kuijsten beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
29-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
Van Lanschot Kempen
Het was een erg leuk uitje om in groepjes de VR escape game te doen met een diner er tussendoor. We hebben veel plezier gehad en een leuke avond gehad!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Hans Jereskes beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
21-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
Bedrijfsuitje
Een leuke activiteit door het mooie centrum van 's-Hertogenbosch. We hebben een gezellige dag gehad. De Bossche Bol was heerlijk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Cecile Stahl beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
20-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
Tandartsenpraktijk Uithoorn
De workshop Bossche bollen maken was erg leuk, )ook nog leerzaam....) en vooral erg lekker! De pubquiz in de avond zat goed in elkaar, leuke en afwisselende vragen en filmpjes e.d. en het was tot het einde toe erg spannend..... complimenten!!!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Margot De lorijn beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
19-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellen uitje
Erg gezellig uitje met lekker menu Vriendelijk personeel
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Demi Band beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
13-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
Vrienden weekend
De activiteit was super en ook super geregeld en de complimenten aan Dylan die het super heeft gedaan! Iedereen vond het super
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sandra Vynce beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
04-11-2023
Bedrijf / gezelschap:
familie uitstap
Den Bosch is absoluut een prachtige stad. De speurtocht is een goede manier om langs alle interessante punten te wandelen. De vragen zijn eerder gemakkelijk. Minpunt vonden we wel de beperkte tijd (2u) die gegeven wordt. Er is nauwelijks speling om bv wat te drinken of eens een winkel binnen of de Dom binnen te stappen. Het zou fijner zijn om de tocht op je eigen ritme te kunnen lopen. De prijs die het winnende team ontvangt is best de moeite!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. E. Voncken beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
30-10-2023
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnen
Heel leuke en gezellige middag. Leuk dat het maken vd Bossche bollen werd gecombineerd met filmpje en de kwisvragen. Enige minpuntje is de toiletvoorziening vh pand waar de workshop gehouden werd.
Zou je ons aanbevelen
Ja

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars!
"Was erg leuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes