MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
9.7
Party & Co - Bossche editie
"We hebben een superteamdag gehad. Leuke activiteiten en perfect weer in een mooie, gezellige stad. Dus wat wil je nog meer voor teambuilding!"

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
947 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.1
Horeca: 7.9
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.6
Personeel: 9.2
Dhr. Herman Honsbeek beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
25-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Honsbeek
Super ervaring! Nu wel een beetje spierpijn...
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Martien Otter, den beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
25-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Was een leuk en gezellig uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Rimmert van Kalsbeek beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
24-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Honsbeek
Echt een hele leuke middag gehad. Voor het eerst sinds 50 jaar op de step. Leuke stad ook met vriedelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Lisa De vries beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
24-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
De vries
Super leuke dag gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Inge Blommestein beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
22-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Blommestein
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Ludo Claassens beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
14-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het was een leuke avond met goede instructie en gezellig diner. De narekening was een minder leuke verassing.
Zou je ons aanbevelen
Nee
Mvr. Melanie Vergeer beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
13-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnen
Erg leuke dag gehad! Leuke activiteiten en goede combinatie zo.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Em We beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
06-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
FAM
Het was een hele leuke bezigheid, met goede begeleiding en creatieve tips. En de Bossche bollen......... super lekker.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Miranda Hoosemans beoordeelt ons met een:
6.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
28-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Essent
• Locatie prima, fijn dat we een ruimte voor ‘onszelf’ hadden en toch in verbinding met het restaurant. Leuk dat we even aan de bar konden staan in het begin; • De VR dinner game was leuk en soms echt hilarisch, een keer wat anders. Leuk dat we het met z’n drietjes moesten oplossen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. C. Vrins beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
25-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Bedrijfsuitje
Laatst hebben wij met het bedrijf de VR Dinner Game gespeeld, een super leuk spel om met collega’s te spelen! Je moet echt samenwerken om tot oplossingen te komen tijdens de spelletjes aangezien maar 1 iemand de bril op heeft en je teamgenoten je moeten helpen met instructies, goed voor de teambuilding dus. Het eten bij het Groote Genoegen was ook erg lekker en de begeleiding was leuk en enthousiast over de activiteit die ze begeleiden. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte