MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
7.7
.Je eigen Bossche bol maken - Escape room
"We hebben een heerlijke, gezellige en ontspannen dag beleefd. Was erg leuk om te doen!"

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
725 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.0
Horeca: 7.7
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.2
Mvr. Helen Brok beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
30-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
SPS
Super leuke escape room
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Jolanda Strijbos beoordeelt ons met een:
6.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
29-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
Synergie
Leuke quiz, Leuke afwisseling tijdens etentje. er is veel gelachen met elkaar.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. N Voets beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
19-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
Aannemersbedrijf W. v. Griensven
Er is veel gelachen tijdens de VR adventure, jij en je bril wanen in een hele andere wereld dan diegene die toekijken. Dit levert lachwekkende taferelen op. En de martelkamer maakt al indruk zodra je de kelder inloopt. Hij is niet makkelijk, maar goed te doen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Marijn van den Heuvel beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
KWS Infra bv vestiging Eindhoven
Super gezellig en ontzettend leuk om te doen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. André Engelse beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
Ondernemingsraad gemeente Haaren
Wij hebben deze activiteit uitgekozen als teambuildingsactiviteit van onze ondernemingsraad. Een geweldig spel om te kijken hoe goed iedereen elkaar kent en elkaar beter te leren kennen. Veel gelachen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Ilona Goedhart beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
11-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
GEA Refrigeration Netherlands N.V.
zeer geslaagde avond
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Annelies Groeneveld beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
09-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Zaterdag 6 januari hebben wij met een grote groep, namelijk 25 dames, de workshop shotjes maken gevolgd. We hebben deze workshop als ontzettend leuk ervaren. De ruimte was gezellig, de uitleg duidelijk en de materialen goed verzorgd. Wij vonden tijdens deze workshop perfect de balans tussen 'actief bezig zijn' en tegelijkertijd 'gezelligheid en vooral lol hebben'. De timing tijdens de workshop was erg goed, er was geen sprake van wachten of juist stress, de vaart zat er gewoon lekker in. Daarnaast waren wij positief verrast dat er tijdens de workshop gul werd gedeeld met dropshotjes. Tenslotte was het leuk om de workshop af te sluiten met het in de fik steken van de B52. Al met al genoeg reden om een review te schrijven en de workshop zeer aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Ellen van den Boogaard beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
18-12-2017
Bedrijf / gezelschap:
Ziehl-Abegg Benelux BV
Goede pre-kerstborrel bij Zomers&Zomers. Was niet de eerste keer dat we hier heen zijn gegaan en zal zeker niet de laatste keer zijn!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Lydia van de Giessen beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
16-12-2017
Bedrijf / gezelschap:
swv Rivierenland
Superspannend! Je moet de hele ruimte ontdekken en zoeken naar de juiste code om de sloten open te krijgen. Door de tijdsdruk zie je dat sommige collega's ineens de leiding pakken en als een soort generaal de rest aanvoert om het tempo hoger te krijgen. Enorm genoten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Gerrit Kromhof beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
11-12-2017
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
We hebben een geweldige en leuke dag gehad. Het maken van je eigen Bossche bol was gezellig en Sonja maakte ons ook enthousiast. De VR Adventure is een geweldige ervaring. Zo realistisch en echt. Geweldig. Het diner was ook heerlijk en een leuk authentiek restaurant.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Kristel
Kristel

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten