MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
9.3
Levensgrote Winterspelen
"Eerst genoten van een lekkere kop warme chocolademelk, hier waren de kinderen erg blij mee. Daarna begonnen we met de spelletjes. Onder andere een reuze versie van vier op een rij en balance. super leuk! "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
761 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.0
Horeca: 7.7
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.2
Mvr. A. Vogel beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
20-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Bedrijfsuitje
Super spel, zit heel leuk in elkaar en weer eens op een andere keer dineren! Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Hilbert de Graaf beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
16-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Bierproeverij was een leuke ervaring! Leuke uitleg over de verschillende bieren en ingrediënten. Ook fijn dat we in een aparte zaal konden zitten, zodat er geen overlast was voor ons en voor de gasten in het café. Het eten was VEEL te weinig voor 14 personen! Nadat iedereen een bordje op had was er voor een 2e keer niks meer over, zelfs het personeel van het cafe vond het zeer weinig wat er gebracht was (uitbesteed aan een cateraar)! Het tappen was in het cafe zelf, waar we een eigen gereserveerd hoekje hadden om te zitten, dit was top geregeld!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Peter Scheij beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
16-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Van Iersel Luchtman Advocaten
Super leuk en vernieuwend spel wat makkelijk te spelen is door een groot en gemengd gezelschap!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marloes Schoonus beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
15-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Woonstichting 't Heem
In 1 woord: gelachen!!!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jürgen Oosterholt beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
15-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Mariaschool Vinkel
We hebben een superteamdag gehad. Leuke activiteiten en perfect weer in een mooie, gezellige stad. Dus wat wil je nog meer voor teambuilding!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. . . beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
15-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
.
Gezellige dag. Begeleider was erg enthousiast en opzwepend.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Edith Schellekens beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
13-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Meidenuitje
We hadden super weer! Dus ideaal voor het solex rijden. We hebben mooie stukken van Utrecht en omgeving gezien.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. J M beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
10-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
B
We hebben een geweldig leuke middag gehad met veel uitdaging, veel beweging en veel lol. Ondertussen genoten van mooie onbekende plekjes van de stad!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Roos de Laat beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
10-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
4 personen
Erg leuke escape room gehad. Gemakkelijk om de aanwijzingen naar het Engels te wijzigen. Zeer vriendelijk personeel
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Erwin Krol beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
09-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Oma Elly 70 jaar!!!
Reserveringsproces goed gegaan, ruinte Voor specifieke wensen. Bijvoorbeeld een glutenvrij gebakje ipv bosche bol voor onze dochter. Top geregeld!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Kristel
Kristel

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten