MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
10.0
Wie is de ...? in Eindhoven
"Wat een super dag! personeel was erg leuk en vriendelijk, zij speelde het spel goed mee. Onze mol was ook erg goed en dankzij dat het personeel zo goed mee speelde was dit nog meer een verassing!"

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
1063 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.1
Horeca: 7.9
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.3
Mvr. Renee Groenen beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
18-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
WnO Infratechniek
Het was een erg leuke middag/avond! Dankjewel voor de vlotte organisatie.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. H Leensen beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
17-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Leuk gehad, het was een succes!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sabina Schiettekatte beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
17-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnengroep
Superleuk!!! Het was een toffe ervaring en iedereen heeft onwijs genoten. De combinatie van raadsel opdrachten, foto’s namaken en creatieve foto’s bedenken was erg leuk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Michiel Vande Putte beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
16-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Hondsberg, Team schoolweg 5/6
De activiteit werd op een leuke en spontane manier geleid. We speelde het spel in een mooi hotel en we hadden een fijne hoek waar we allemaal konden zitten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Irene van Hek beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Praktijk voor Orthodontie Zoetermeer
Wij vonden het een super geslaagd uitje! De route is leuk, de service goed (we konden nog een keer een Solex omruilen voor een snellere) en wij hadden heel veel geluk met het weer. Droog en zonnig. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jasper Lunenburg beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
11-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Van Tilburg Mode en Sport Nistelrode
Het was een super leuke avond met speciaal onze complimenten aan Bram, onze host die de avond met de nodige humor en beleving aan elkaar heeft weten te praten . Echt een top gozer! Het eten was lekker en de bediening vlot !
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Serkan yavas beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
11-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
DPD
Wij hebben een leuke dag gehad. Wat een mooie stad Den Bosch zeg!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Rini van der Borst beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
11-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Van der Borst
Goed en verzorgd
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. T Kuipers beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
09-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Stg Best Onderwijs
We hadden prachtig weer (in november) Dat maakt een tochtje op de tandem altijd goed
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Chris Schrooders beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
06-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
APG Groep NV
We hebben een super leuke dag gehad. Het was een goede mix van spanning, plezier en rust. Iedereen is enthousiast naar huis gegaan.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte