Mannen uitjes in Den Bosch

Dit zijn onze mannenuitjes

Ook de echte mannen kunnen bij DoeDenBosch terecht voor een leuk uitje. Van het samenwerken om te ontsnappen uit een escape room, het verkennen van de stad op steps tijdens een kroegentocht, het testen van kennis tijdens een pubquiz tot het uitvoeren van uitdagende opdrachten in een city game; deze ervaringen zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding voor mannen die op zoek zijn naar een spannend en actief uitje.

Type mannen uitjes in Den Bosch

In Den Bosch kunnen jullie genieten van een spannend, uitdagen actief of rustig uitje. Zoals een escape room, waarbij jullie samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet, een kroegentocht per step voor een actieve verkenning van de stad, een pubquiz om jullie kennis te testen en een city game waarbij jullie opdrachten uitvoeren terwijl jullie de stad verkennen. Deze activiteiten bieden een perfecte mix van spanning en plezier voor een onvergetelijk uitje met vrienden in Den Bosch.

Tips voor een mannen uitje organiseren

Hier zijn enkele beknopte tips voor het organiseren van een mannen uitje:

  1. Stel een budget vast en kies activiteiten die binnen dit budget passen.
  2. Kies activiteiten die de interesse van de groep wekken, zoals escape rooms, kroegentochten per step, pubquizen en city games.
  3. Reserveer activiteiten en accommodaties ruim van tevoren.
  4. Regel vervoer indien nodig, zoals een gehuurde bus of taxi.
  5. Maak een gedetailleerde planning voor de dag(en) van het uitje.
Stepspeurtocht man uitje Den Bosch
Mannen uitjes Den Bosch

Vrijgezellenfeest mannen Den Bosch

De uitjes zijn ook geschikt voor een uniek vrijgezellenfeest voor mannen. Combineer diverse uitjes, of maak er een arrangement van. Eet een heerlijk diner of lunch. Zo kan je er een volledige dag van maken. Voor vrijgezellenfeesten raden wij de pubquiz, kroegentocht of een escape room aan.

Uitjes voor vrouwen

Al onze uitjes zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Als je een gemixte groep bent, hoef je de activiteit dus niet aan te passen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Fantastische avond gehad met een extreem leuke organisatie! We hebben een vrijgezellenfeest gehouden en we zijn extreem goed opgevangen door de organisatie, goed in de watten gelegd met het eten en een ontzettend leuk moorddiner gespeeld. Iedereen kon op een leuke manier meedoen en iedereen ging volledig op in het spel."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes