Den Bosch
Sportief
Reset

Actief dagje uit Den Bosch

Lekker bezig zijn en ook nog in beweging blijven? Kies dan voor een actief dagje uit Den Bosch. Ga bijvoorbeeld voor een sportief groepsuitje en maak een toer op de step of tandem

24 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wist je bovendien dat je een actief dagje uit Den Bosch zelf kunt samenstellen? We hebben sportieve activiteiten voor zowel buiten als binnen. Is de een sportiever dan de ander, zorg dan voor afwisseling. Zo kun je een sportieve activiteit eenvoudig combineren met een spannende Escape room of vaartocht over de Binnendieze. Sluit je sportieve dag af met een gezellig buffet of driegangendiner.


Sportieve uitjes Den Bosch

Een actief dagje uit Den Bosch is bij DoeDenBosch zo geregeld! Kies je bijvoorbeeld voor de Fietsspeurtocht in Den Bosch, dan ga je in groepjes van 5 tot 6 personen met de fiets op pad. Door de vragen op de kaart te beantwoorden, kom je langs allerlei prachtige plekjes. 


Een andere aanrader voor een actief dagje uit Den Bosch is het arrangement Steppen - Borrelen - Moordspel. Je vertrekt in groepjes vanuit het centrum van Den Bosch en volgt een van de uitgestippelde routes. Na de tocht gaan jullie lekker borrelen. Dit is tevens de voorbereiding op wat nog komen gaat, want daarna is het tijd voor het beruchte moordspel!


Actief bedrijfsuitje in Den Bosch

Wil je aan teambuilding doen voor of met jouw medewerkers, kies dan voor een actief bedrijfsuitje. Zo is het uitje Escape City - Lunch - Steppen de ideale combinatie van raadsels oplossen én sportief bezig zijn. Samen met jullie team lossen jullie puzzels op die door de hele stad verspreid zijn. En dat allemaal op de step! 


Wil je je collega’s op een andere manier leren kennen? Kies dan voor de Wandelspeurtocht - Ik hou van Holland als actief dagje uit Den Bosch. Tijdens deze speurtocht gaan jullie eerst in kleine groepjes op pad, waarbij de route wordt uitgestippeld door de juiste vragen te beantwoorden. Zo ontdek je Den Bosch op een heel andere manier. 


Na deze speurtocht is het tijd voor het welbekende spel “Ik hou van Holland”. Met het hele team beantwoorden jullie de gekste en grappigste vragen en uiteraard moeten jullie een aantal opdrachten uitvoeren. Hilariteit gegarandeerd.


Ga naar Den Bosch voor een actieve vriendendag

Natuurlijk is een actief dagje uit Den Bosch ook ideaal voor een actieve vriendendag. Zo hebben jullie een écht Bossche uitje te pakken met de combinatie van een stadswandeling en je eigen Bossche bol maken. 

Bovendien krijg je de mooiste plekjes van de stad te zien. Nog een leuk actief dagje uit Den Bosch is om te ervaren hoe het is om een bankrover te zijn! Je maakt eerst een tocht met de step van twee uur en daarna is het tijd voor de VR Escape Game, gebaseerd op de beroemde en berucht Netflix serie Casa de Papel.


Interesse in een actief dagje uit Den Bosch? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Fantastische avond gehad met een extreem leuke organisatie! We hebben een vrijgezellenfeest gehouden en we zijn extreem goed opgevangen door de organisatie, goed in de watten gelegd met het eten en een ontzettend leuk moorddiner gespeeld. Iedereen kon op een leuke manier meedoen en iedereen ging volledig op in het spel."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke