Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeDenBosch.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Wat is het doel van een personeelsuitje?

Het doel van een personeelsuitje kan variëren van elkaar beter leren kennen tot het versterken van teamwerk en samenwerking. Een personeelsuitje biedt de gelegenheid om gemeenschappelijke doelen te versterken en teamleden op een informele manier dichter bij elkaar te brengen.


Bovendien kan zo'n uitje de werknemers helpen om buiten de normale werkomgeving te ontspannen en stress te verminderen. Dit draagt bij aan een betere werk-privébalans en kan de algehele tevredenheid en motivatie verbeteren. Daarnaast kunnen creatieve en uitdagende activiteiten tijdens het uitje verborgen talenten en leiderschapskwaliteiten bij teamleden naar boven brengen, wat op zijn beurt de dynamiek binnen het team versterkt en een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur.

Ideeën voor originele personeelsuitjes

Een onvergetelijk personeelsuitje begint met een origineel idee. Wat dacht je van een van onze leuke workshops, zoals bijvoorbeeld de workshop waarbij je je eigen Bossche bol kunt maken? Of misschien een gezellige pubquiz die zowel de teamgeest versterkt als voor een hoop plezier zorgt. Bij ons vind je talloze mogelijkheden voor de meest perfecte personeelsuitjes.


Of je nu op zoek bent naar iets creatiefs, sportiefs of juist een gek personeelsuitje, wij hebben het allemaal. Ontdek hoe je met een goed gekozen activiteit een blijvende indruk achterlaat en de band tussen collega's kunt versterken. Ga na afloop gezellig samen dineren, om ook op deze manier je team een blijk van waardering te geven.

Personeelsuitje
Personeelsuitje

Personeelsuitje met kleine en grote groep

Of je nu een bedrijfsuitje voor een kleine groep of een bedrijfsuitje voor een grote groep wilt organiseren, wij kunnen uitjes organiseren tot groepen van wel 500 personen. Wij begrijpen dat elk team uniek is en streven ernaar om aan al jullie wensen te voldoen. Van intieme teambuildingsuitjes met sportieve activiteiten tot grootschalige bedrijfsevenementen, wij staan voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar een personeelsuitje voor een kleine groep of een personeelsuitje voor een grote groep, bij ons ben je aan het juiste adres en wij helpen je graag verder.

Sportief personeelsuitje

Als je op zoek bent naar een actief of een sportief bedrijfsuitje, waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen en samenwerkt met je collega's, dan hebben wij de perfecte opties voor jou. Wij bieden namelijk zowel actieve als sportieve personeelsuitjes, dus er is voor ieder wat wils. Onze sportieve uitjes bieden een uitdagende en leuke manier om aan een hechter team te werken. Denk aan een potje paintballen of een energieke stepspeurtocht. Wil je juist meer samenwerken en de teamgeest versterken? Dan is een actief uitje wellicht meer geschikt. Wat je ook kiest, onze activiteiten garanderen een gezonde dosis gezelligheid gecombineerd met teambuilding.

Actief personeelsuitje

Een actief bedrijfsuitje is een uitstekende gelegenheid om samen met je collega's actief bezig te zijn en tegelijkertijd aan teambuilding te werken. Samenwerken en communicatie zijn essentieel tijdens deze activiteiten, wat resulteert in een hechtere band tussen teamleden. Wil je tijdens je volgende bedrijfsuitje samen met je team ontsnappen uit een spannende escape room of volg je liever een van onze leuke, creatieve workshops? Wat je ook kiest, je zult een onvergetelijke tijd beleven en waardevolle herinneringen creëren.

Een leuk personeelsuitje het gehele jaar door

Een personeelsuitje organiseren kan altijd, ongeacht het seizoen. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, wij bieden het hele jaar door inspirerende personeelsuitjes. Geniet van een spannende vaartocht tijdens de wintermaanden, waarbij je het pittoreske uitzicht kunt bewonderen terwijl je warm en knus blijft. Ben je benieuwd naar een bedrijfsuitje in de winter? Bekijk onze speciale winterse en indoor activiteiten voor onvergetelijke winterse teambuildingactiviteiten.

Personeelsuitje ideeën
Personeelsuitje ideeën

Goedkoop personeelsuitje

Wil je een goedkoop bedrijfsuitje regelen, binnen een bepaald budget blijven en toch een heel leuk uitje realiseren voor jouw personeel of afdeling? Dat kan! Wij bieden betaalbare opties voor goedkope en betaalbare personeelsuitjes, zodat je kunt genieten van de leukste activiteiten, zonder je zorgen te maken over de kosten. Ontdek hoe je met een beperkt budget toch een goede invulling aan je teamuitje kunt creëren.

Top 10 bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk en origineel afdelingsuitje? Ontdek onze top 10 bedrijfsuitjes die garant staan voor plezier, samenwerking en het bevorderen van de onderlinge communicatie. Van creatieve workshops tot de populairste personeelsuitjes pubquiz en spannende spellen zoals "Ik hou van Holland", er is voor elk wat wils.


Combineer activiteiten met een lekkere borrel tijdens bijvoorbeeld een vaartocht of een ander spannend spel en maak van jullie afdelingsuitje een onvergetelijke dag vol gezelligheid, teamwork en samenzijn.

Ik hou van Holland
Bossche bollen workshop

Een personeelsuitje in Brabant

Een personeelsuitje in Brabant biedt een boeiende kans om de charmes van deze regio te ontdekken. Er zijn allerlei leuke uitjes en workshops die je kunt doen in Brabant. Specifiek in de stad Den Bosch, is een Bossche bollen workshop een ontzettend leuke activiteit om te doen met je collega's. Middenin de rijke cultuur en geschiedenis van de stad, biedt deze workshop de gelegenheid om de kunst van het maken van deze verrukkelijke lekkernij te ervaren.

Personeelsuitje organiseren

Een personeelsuitje organiseren kan een uitdagende taak lijken, zeker als je te maken hebt met een strakke planning, maar wij staan voor je klaar om het proces soepel en stressvrij te laten verlopen. Of je nu een personeelsuitje organiseren gaat op een van onze locaties in het prachtige Brabant of liever op een eigen locatie, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld op de door jou gewenste locatie. Ontdek de mogelijkheden van pure belevingen in Brabant en laat ons je helpen om een onvergetelijke dag te creëren.

Onze locaties

Wij bieden de mogelijkheid om je uitje te organiseren op een van onze prachtige locaties in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Ontdek de unieke charme van elke stad, terwijl je geniet van onze boeiende activiteiten en teambuildingervaringen en gezellig borrelen tegelijk. Of je nu kiest voor de historische straten van Den Bosch, de bruisende sfeer van Eindhoven of de levendige cultuur van Nijmegen, wij zorgen ervoor dat alle deelnemers een onvergetelijke dag vol avontuur beleven.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Drankje - Bossche bol - Escape room
"Alles is goed geregeld en het uitje beviel onze groep van 8 personen zeer goed. Een uur is zo voorbij! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes