Den Bosch
Familie-uitje
Reset

Plan een onvergetelijke familiedag in Den Bosch

Familie-uitje organiseren in Den Bosch? Een familie-uitje plannen kan een heel karwei zijn. Houd je van een actief uitje of wil je toch liever je brein breken met puzzels en raadsels in een escape room. Hoe dan ook een familie-uitje bezorgt iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag vol plezier. Bij DoeDenBosch kun jij je eigen plan trekken. Je kiest je eigen activiteiten en een datum en wij regelen de rest! Zo geregeld bij DoeDenBosch.

Plan je ideale uitje
96 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Een geslaagd familie-uitje in Den Bosch

Een familie-uitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureel? Wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten in en rond Den Bosch. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht per step en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


En wat gaan we eten tijdens ons familie-uitje in Den Bosch?

Een familie-uitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie/thee en een lekkere Bossche bol, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Da Vinci Code in Den Bosch
"Een heel leuk evenement voor volwassenen. Alleen maar complimenten gekregen vanuit onze groep. Veel gezien en veel geleerd over de stad Den Bosch.Echt de moeite waard. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke