Den Bosch
Familie-uitje
Reset

PLAN EEN ONVERGETELIJKE FAMILIEDAG IN DEN BOSCH

Familie-uitje organiseren in Den Bosch? Een familie-uitje plannen kan een heel karwei zijn. Houden jullie van actief uitje wil je toch liever je brein breken met puzzels en raadsels in een escape room. Hoe dan ook een familie-uitje bezorgt iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag vol plezier. Bij DoeDenBosch kun jij je eigen plan trekken. Je kiest je eigen activiteiten en een datum en wij regelen de rest! Zo geregeld bij DoeDenBosch.

Plan je ideale uitje
99 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Een geslaagd familieuitje in Den Bosch

Een familieuitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels, wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten in en rond Den Bosch. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht per step en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


En wat gaan we eten tijdens ons familieuitje in Den Bosch?

Een familieuitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje lekker met koffie en een lekkere Bossche bol, kies voor een gezellige picknick of sluit de dag af met een walking dinner. Mogelijkheden genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room - Uurtje borrelen
"Wij als heel team vonden beide escaperooms erg leuk en zeker de moeite waard om een keer terug te komen om de andere kamer te proberen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke