Leuk familie uitje

Op zoek naar een super leuk familieuitje in Brabant? Bij DoeDenBosch ben je aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan leuke uitjes voor de hele familie, van jong tot oud, waardoor het een fantastische dag wordt voor de hele familie. Van sportieve en actieve uitjes tot ontspannende binnen- en buitenactiviteiten of een compleet arrangement, we hebben voor elk wat wils. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden die we te bieden hebben voor familiedagen.

Actieve en sportieve uitjes

Voor de avontuurlijke families onder ons zijn er tal van sportieve en actieve activiteiten om uit te kiezen. Een sportief uitje kan bijvoorbeeld een spannende speurtocht zijn, waarbij jullie als team aanwijzingen moeten volgen en raadsels moeten oplossen om de schat te vinden. Dit is een geweldige manier om samen te werken en plezier te hebben. Als je op zoek bent naar een adrenalinekick, kun je ook kiezen voor een actief uitje zoals een escape room. Hierbij moeten jullie als familie puzzels oplossen en raadsels kraken om te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Het is een geweldige manier om je denkvaardigheden te testen en samen te werken onder druk.


Gebruikmakend van de expertise van ons vriendelijke personeel van DoeDenBosch, zorgen we ervoor dat jullie een geweldige tijd hebben tijdens jullie gezellige familiedag. Ze staan altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Met onze begeleiding ben je ervan verzekerd dat jouw gezin of familie het super leuk heeft en iedereen aan het einde van de dag zorgeloos heeft genoten.

Uitjes binnen en buiten

Of je nu van de frisse buitenlucht houdt of liever binnen blijft, we hebben uitjes die aan beide wensen voldoen. Onze buitenactiviteiten omvatten dingen zoals speurtochten en teambuilding spellen in de natuurlijke schoonheid van Brabant. Als het weer niet meewerkt, geen zorgen! We hebben ook tal van binnenactiviteiten, zoals workshops en creatieve spellen, die zeker voor veel plezier en lachen zorgen.


Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jullie familiefeest vlekkeloos verloopt. Ze zijn niet alleen vriendelijk, maar ook goed geïnformeerd en enthousiast om jullie een geweldige tijd te bezorgen, of het nu binnen of buiten is. Met de hulp van deze professionele begeleiding weet je zeker dat je een geslaagde dag of avond zult hebben.

Uitjes combineren

Waarom zou je jezelf beperken tot slechts één activiteit als je verschillende leuke activiteiten kunt combineren om een geslaagde familiedag vol gezelligheid te creëren? Bij DoeDenBosch moedigen we het combineren van uitjes aan, zodat jullie dag vol variatie en opwinding zit. Begin met een spannende speurtocht in de ochtend, gevolgd door een ontspannende workshop in de middag en sluit de dag af met een smakelijk diner in een lokaal restaurant in de avond. Op die manier hebben jullie niet alleen een leuke activiteit, maar kunnen jullie ook genieten van lekker eten en drinken om de dag compleet te maken.


Een succesvolle familiedag is er een waarbij iedereen kan deelnemen aan een leuke activiteit en samen quality time kan doorbrengen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke uitdagingen, creatieve workshops of gewoon wilt ontspannen en genieten van lekker eten, wij kunnen een programma op maat samenstellen dat aan al jullie wensen voldoet.

Wie is de ...?
Familiedag in Brabant
Da Vinci Code

Tips voor een onvergetelijke familiedag

Het organiseren van een onvergetelijke familiedag vergt wat voorbereiding en planning. Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat jullie dag vlekkeloos verloopt. Door deze tips op te volgen heb je een zorgeloze dag en kun je zelf ook genieten van het gezelschap en een leuk uitje. Bovendien zorgt een goede voorbereiding ervoor dat je op de dag zelf geen stress en zorgen hebt.

1. Prik een datum

Begin met het kiezen van een geschikte datum voor jullie familiedag. Zorg ervoor dat alle familieleden beschikbaar zijn en markeer de datum in ieders agenda. Overweeg ook feestdagen en vakanties om ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig kan zijn. Als er specifieke datums zijn die voorkeur hebben, overleg dan met de hele familie om de beste optie te kiezen. Het is ook handig om een reserveoptie te hebben voor het geval de gekozen datum onverhoopt niet past voor sommige familieleden, zodat iedereen kan deelnemen aan deze speciale dag.

2. Bepaal het budget

Stel een budget vast voor jullie familiedag, waarbij je zorgvuldig overweegt welke kosten er zullen zijn, zoals toegangskaarten, maaltijden en eventuele extra's. Het is een goed idee om met de familie te overleggen en te bespreken of sommige familieleden graag een bijdrage willen leveren aan het budget. Op die manier kunnen jullie de kosten eerlijk verdelen en ervoor zorgen dat de financiën geen bron van stress worden tijdens jullie gezellige dag.

3. Maak een programma van de dag samen

Betrek alle familieleden bij het plannen van de dag en laat iedereen zijn of haar input geven over welke activiteiten ze graag willen doen. Bespreek opties zoals sportieve uitdagingen, creatieve workshops en ontspannende momenten. Zorg ervoor dat er voor elk familielid iets leuks te doen is. Maak een lijst met de gewenste activiteiten en stem af welke volgorde het meest logisch en plezierig is. Overweeg ook om enkele verrassingen in het programma op te nemen om de dag extra speciaal te maken en zorg voor een alternatief voor het geval slecht weer roet in het eten gooit. Het betrekken van iedereen bij het plannen draagt bij aan het enthousiasme en de betrokkenheid van alle familieleden.

4. Het vervoer regelen

Als jullie verschillende locaties bezoeken, zorg dan voor passend vervoer. Denk aan carpoolen, het huren van een busje of het regelen van chauffeurs. Zorg ervoor dat iedereen veilig en comfortabel kan reizen. Maak ook een duidelijk reisschema, inclusief vertrektijden en ontmoetingspunten, zodat niemand verdwaalt of te laat komt. Het is raadzaam om een contactpersoon aan te wijzen die verantwoordelijk is voor het coördineren van het vervoer en ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek en op tijd is. Dit minimaliseert stress en verhoogt het plezier van de dag.

5. Stuur een reminder een paar dagen van tevoren

Voorkom last-minute verrassingen door alle familieleden een herinneringsbericht te sturen en de details van de dag te bevestigen. Vermeld de tijd en plaats van de ontmoeting, de activiteiten die gepland zijn en eventuele speciale instructies. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed voorbereid is en weet wat ze kunnen verwachten. Vergeet niet om eventuele contactgegevens te delen voor noodgevallen, zoals telefoonnummers en locaties. Een vriendelijke herinnering helpt om de opwinding op te bouwen en zorgt ervoor dat iedereen zich verheugt op de aanstaande familiedag.

6. Leg de dag vast!

Zorg voor een camera of smartphone om alle mooie momenten van jullie familiedag vast te leggen. Deze herinneringen zullen jullie nog lang bijblijven. Moedig ook andere familieleden aan om foto's te maken en herinneringen te delen, zodat iedereen kan genieten van de dag, zelfs achteraf. Overweeg ook om een speciale hashtag te maken voor jullie familiedag op sociale media, zodat jullie alle foto's en verhalen gemakkelijk kunnen delen en terugkijken.

Familiedag Brabant
Familie uitje Brabant
Familiedag organiseren Brabant

Familiedag organiseren in Noord Brabant

Natuurlijk kun je een geweldig familie uitje organiseren in Den Bosch, waar onze arrangementen garant staan voor een goed verzorgde dag vol plezier. Echter, als je liever een andere locatie in Brabant verkiest, bieden we ook de mogelijkheid om je familiedag te organiseren in het bruisende Eindhoven. Met onze arrangementen kun je rekenen op een geweldige dag, ongeacht de locatie.


Geef je familiedag vorm met een goed verzorgd arrangement en creëer mooie herinneringen samen met je dierbaren. Of je nu kiest voor Den Bosch of Eindhoven, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jullie familiedag een groot succes wordt. Neem contact met ons op en begin met het plannen van jullie volgende familieavontuur in het prachtige Brabant.

Jaarlijkse familiedag voor alle leeftijden

Wij begrijpen het belang van een jaarlijks familie uitje waar alle leeftijden van kunnen genieten. Of je nu jong of oud bent, onze activiteiten zijn ontworpen om iedereen samen te brengen voor een onvergetelijke dag. Een familie uitje is een gelegenheid om als hele familie quality time door te brengen en sterke banden te smeden.


Onze arrangementen zijn geschikt voor de hele familie, voor jong en oud, en we zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt. Van spannende avonturen voor de jongsten tot ontspannende activiteiten voor de ouderen, er is voor elk wat wils. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn, en we passen het programma aan zodat het perfect bij jullie familie past.


Kortom, een familie uitje in Brabant met DoeDenBosch is de ideale manier om een onvergetelijke dag te beleven met de hele familie. Of je nu houdt van sportieve uitdagingen, creatieve workshops of gewoon lekker samen zijn en lekker eten en drinken, wij hebben alles in huis om van jullie dag een groot succes te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en begin met het plannen van jullie volgende familieavontuur in het prachtige Brabant.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Goede en klantvriendelijke ontvangst en ook nadat Escape Room was geëindigd, leuke afsluiting. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes