Den Bosch
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen in Den Bosch? 

Aan jou de taak om dit jaar het bedrijfsuitje te organiseren? In Den Bosch ga je het zeker maken! Teambuilding bij de Bossche editie 'Party & Co' of ga je voor de lekkernij van Den Bosch maken in de workshop 'Dollen met Bossche Bollen.' Bij DoeDenBosch maken we jouw bedrijfsuitje op maat. Prik een datum en kies jouw favoriete activiteiten, dan doen wij de rest!

Plan je ideale uitje
121 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Op pad met collega’s in Den Bosch? Even een datum prikken en dan het leukste gedeelte: wat gaan we doen? Bij DoeDenBosch kun je echt alle kanten op. Ga bijvoorbeeld lekker een hapje eten en daarna de escape room in. Liever iets sportiefs? Wat dacht je van elkaar uitdagen tijdens een stepspeurtocht? Een te gekke activiteit die je niet snel vergeet.


Plan direct het leukste uitje!

Kies uit ons veelzijdige aanbod met personeelsuitjes. Je geeft eenvoudig je voorkeuren aan, waarna je een overzicht krijgt met alle relevante uitjes. Heb je een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s gevonden in Den Bosch? Reserveer deze dan direct! Zo weet je zeker dat je jouw favoriete activiteit kunt ondernemen. Wil je meer weten over de activiteiten of heb je een vraag over het reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 614 89 72.

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room
"Het was een leuk uitje. Goed geregeld allemaal. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke