Den Bosch
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen in Den Bosch? 

DoeDenBosch.nl heeft veel unieke bedrijfsuitjes passend bij jouw bedrijf.

Voor elke bedrijfsgrootte (3 - 1000) hebben wij een passende invulling waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers in dienst, of je werkt in een bedrijf met wel 1000 collega’s, wij organiseren een uniek uitje voor jullie. Wij denken graag met jullie mee met het samenstellen van een dagprogramma. Aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen we creatief maatwerk leveren.


We kunnen een quiz of spel personaliseren, dusdanig dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan, waardoor je echt iets unieks kunt aanbieden aan je medewerkers.

Bel, chat, app of mail met ons, wij zorgen voor 1 vast aanspreekpunt en een offerte binnen 24 uur.  

134 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Op pad met je collega's

Op pad met collega’s in Den Bosch? Even een datum prikken en dan het leukste gedeelte: wat gaan we doen? Bij DoeDenBosch kun je echt alle kanten op. Ga bijvoorbeeld lekker een hapje eten en daarna de escape room in. Liever iets sportiefs? Wat dacht je van elkaar uitdagen tijdens een stepspeurtocht? Een te gekke activiteit die je niet snel vergeet.


Plan direct het leukste uitje!

Kies uit ons veelzijdige aanbod met personeelsuitjes. Je geeft eenvoudig je voorkeuren aan, waarna je een overzicht krijgt met alle relevante uitjes. Heb je een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s gevonden in Den Bosch? Reserveer deze dan direct! Zo weet je zeker dat je jouw favoriete activiteit kunt ondernemen. Wil je meer weten over de activiteiten of heb je een vraag over het reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 614 89 72.

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Online: The Pegasus Project
"We hebben een gezellig en uitdagende avond gehad, de presentatrice was erg gezellig en wist zich goed te verplaatsen in onze stemming."

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke