Den Bosch
Bedrijfsuitje
Reset

Bedrijfsuitje Den Bosch - zo geregeld bij DoeDenBosch

Op DoeDenBosch.nl vind je altijd een uniek bedrijfsuitje Den Bosch dat past bij jouw bedrijf. Voor elke bedrijfsgrootte (3 - 1000) hebben wij een passende invulling in grote steden zoals Den Bosch waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. 


Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers of dat je werkt in een bedrijf met meer dan 1000 collega’s, wij organiseren altijd een perfect Den Bosch bedrijfsuitje voor jullie. Wij denken graag met jullie mee met het samenstellen van een dagprogramma. 


Wij bieden een jarenlange ervaring en aangezien wij alles voor een bedrijfsuitje Den Bosch vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen we creatief maatwerk leveren. Zo is het mogelijk om een quiz of spel te personaliseren zodat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan. Op die manier wordt het bedrijfsuitje Den Bosch iets echt unieks voor je werknemers.

120 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Bedrijfsuitje Den Bosch organiseren voor je collega’s of medewerkers

Wil jij een bedrijfsuitje Den Bosch organiseren voor jouw medewerkers of zit je in de feestcommissie en ga jij het Den Bosch bedrijfsuitje organiseren voor jouw collega’s? Superleuk! Eerst even een datum prikken en het budget vaststellen. Dan komt het leukste gedeelte: wat gaan we doen? 


Bij DoeDenBosch kun je echt alle kanten op. Ga bijvoorbeeld lekker een hapje eten en daarna de escape room in. Liever iets sportiefs? Wat dacht je van elkaar uitdagen tijdens een stepspeurtocht? Een te gekke activiteit die je niet snel vergeet.

Activiteiten bedrijfsuitje Den Bosch: vele mogelijkheden

Maar wat is er dan zoal mogelijk tijdens een bedrijfsuitje Den Bosch? Heel veel! Zo is het arrangement VR Experience - Ranking your Stars de ideale combinatie van sensatie en hilariteit. Eerst doen jullie een zinderend spel met een VR bril en daarna is het tijd voor Ranking your Stars: van te voren krijgt iedereen een vragenlijst. Deze moet je zowel over jezelf als over je collega’s beantwoorden en gaat deze ‘ranken’. Wij ontvangen deze vragenlijsten en verwerken wij voor een unieke spelshow tijdens jullie bedrijfsuitje Den Bosch.

Actief bedrijfsuitje Den Bosch

Voor de leukste bedrijfsuitjes biedt DoeDenBosch volop activiteiten. Kijk bijvoorbeeld eens naar het spel Party & Co. Wellicht ken je het bordspel al, maar nu is de binnenstad van Den Bosch het speelveld. In teams gaan jullie de stad in waar jullie de grappigste opdrachten op de mooiste locaties moeten uitvoeren. Wie verdient de meeste partypunten?


Ook aan teambuilding activiteiten is er bij DoeDenBosch geen gebrek. Kende je The Great Company Battle al? Tijdens dit spel ga je de strijd aan met je collega’s of werknemers en ook leren jullie elkaar beter kennen. Bovendien kun je dit spel in elke stad of dorp doen én maatwerk is mogelijk. Heb je een bepaald thema in gedachten, dan kunnen wij hier opdrachten voor leveren.

Bedrijfsuitje grote groep in Den Bosch

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Den Bosch voor een grote groep? Dan is dit geen probleem. Zo is bijvoorbeeld Ganzenborden in Den Bosch een leuk spel en mogelijk met een grote groep. Daarna kunnen jullie dan lekker een hapje gaan eten. Hierbij is een walking dinner een echte aanrader. Jullie zijn dan niet aangewezen op één zitplaats, maar hebben alle tijd om iedereen even te spreken.


Of wat dacht je van de DinerQuiz? Tijdens deze pubquiz in een Bourgondisch restaurant komen alle bekende quizcategorieën aan bod, ondersteund met beeld- en geluidsfragmenten. Bovendien genieten jullie van een heerlijk driegangendiner.

Bedrijfsuitje omgeving Den Bosch

Een bedrijfsuitje omgeving Den Bosch is op DoeDenBosch.nl zo gevonden. Ontdek bijvoorbeeld de omgeving van Den Bosch met een solex, op de step of tijdens een wandeling.


Wij hebben verschillende uitgestippelde routes waarbij je alles over de Brabantse hoofdstad te weten komt. Ga je liever voor een tocht door de natuur of juist door de bruisende stad? Er is voor ieder wat wils met een bedrijfsuitje Den Bosch.

Origineel bedrijfsuitje Den Bosch - Vraag een offerte aan

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje Den Bosch? Maak dan een keuze uit onze vele originele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Den Bosch. Zo is het arrangement Sherlock Citygame - De Grote Spelshow absoluut origineel. 


Hierbij moeten jullie in de stad een moord oplossen en sluiten jullie de avond af met een spelshow waar allerlei spellen uit verschillende televisieshows bij elkaar komen. Kijk snel op DoeDenBosch.nl voor alle originele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Den Bosch.


Heb je een Den Bosch bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of medewerkers gevonden? Reserveer deze dan direct. Zo weet je zeker dat je jullie favoriete activiteit kunt ondernemen. Heb je meer vragen of wil je iets weten over het reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op via 073 - 614 89 72.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke