Den Bosch
Vaartochten
Reset

Rondvaart Den Bosch

Een rondvaart Den Bosch staat garant voor een heerlijke dag uit met je vrienden, familie of collega’s. Tijdens deze vaartocht zie je de stad letterlijk van een andere kant. Geniet van de mooie gebouwen en bijzondere tuinen die anders verborgen blijven. Je hebt de keuze uit diverse mogelijkheden voor een rondvaart Den Bosch. Maak bijvoorbeeld een rondvaart over de Dommel waarbij een kleurrijke historie, eeuwenoude bouwwerken en geweldige verhalen van de schipper worden gecombineerd. Deze vaartocht Den Bosch leidt jullie om de oude vestingstad en de ervaren gids leert jullie alles over de historie van de hoofdstad van Brabant.

8 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Dagje uit Den Bosch rondvaart

Dagje uit Den Bosch? Rondvaart mogelijkheden genoeg! Natuurlijk kun je in Den Bosch niet om de bekende Binnendieze heen. Een bijzondere rondvaart Den Bosch in een fluisterboot waarbij je zelfs onder de stad doorvaart.

Route rondvaart Den Bosch

Alle routes van onze arrangementen waarin een boottocht Den Bosch is inbegrepen, leiden je om de oude vestingstad heen. Geniet van de rijke historie en prachtige bouwwerken zoals de gerestaureerde stadswallen en bastions. Bewonder ook de Citadel tijdens de rondvaart Den Bosch: een eeuwenoude dwangburcht. 


Op zoek naar een uitje met je collega’s, familie of vrienden? Leer dan Den Bosch op een speelse manier kennen tijdens Ganzenborden - Vaartocht Dommel. Tijdens dit levende ganzenbordspel is de stad Den Bosch het speelveld. 


Bovendien hebben we het ganzenborden net wat hipper gemaakt: je moet namelijk ook vragen beantwoorden en foto-opdrachten uitvoeren. Ontwijk je de put, beland je alsnog in de gevangenis of ga je recht op de finish af? Na het ganzenborden komen jullie helemaal tot rust tijdens de rondvaart Den Bosch over de rivier de Dommel.

Over de Binnendieze

Zoals je leest is er enorm veel keuze voor een rondvaart Den Bosch. Zo hebben jullie in het arrangement Escape room - Vaartocht Binnendieze de keuze uit 3 escape rooms waarbij jullie raadsels moeten oplossen om zo de uitgang te vinden. Daarna is het tijd voor de Binnendieze rondvaart. 


Met deze rondvaart Den Bosch zien jullie de stad van een heel andere kant, jullie varen namelijk in kleine fluisterbootjes onder de Brabantse hoofdstad door. Onder leiding van een gids komen jullie alles te weten over de geschiedenis van de Binnendieze, de verzamelnaam van een aantal stromen in de binnenstad van Den Bosch.

Rondvaart Den Bosch combineren

Een rondvaart Den Bosch is eenvoudig te combineren met een andere activiteit zoals een bierproeverij, city game, wandelspeurtocht of een rondleiding door de Sint-Janskathedraal.


Op zoek naar een rondvaart Den Bosch of een uitje dat je kunt combineren met een vaartocht door de Brabantse hoofdstad? Kijk snel op DoeDenBosch.nl en zoek het arrangement met een rondvaart Den Bosch dat het beste bij jullie past!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wandelspeurtocht
"Het was heel erg leuk, in de groep waren ook 3 Bosschenaren en ook hen was het ook een complete verrassing. We zijn op plekken geweest waar ook zij nog nooit geweest zijn. Een echte aanbeveling."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke