Den Bosch
Vaartochten
Reset

Vaartocht Den Bosch

In kleine fluisterbootjes ontdek je de rijke geschiedenis van de Moerasdraak. De ervaren gids vertelt alles over de historie van de stad. Of kies voor een rondvaart over de Dommel, deze leidt je om de oude vestingstad heen. Een kleurrijke historie, bijzondere en eeuwenoude bouwwerken en geweldige verhalen van de schipper. Hebben jullie meer zin om tijdens het varen elkaar uit te dagen met een quiz? Bekijk dan nu onze Quizboot! Alle vaartochten zijn ook te combineren met een arrangement. Zo kun je bijvoorbeeld in Bossche stijl eindigen onder het genot van een kopje koffie, thee en de enige echte Bossche bol! 

9 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Maak eens een vaartocht 

Tijdens een vaartocht zie je de stad letterlijk van een andere kant. Geniet van de mooie gebouwen en bijzondere tuinen die anders verborgen blijven. Je hebt keuze uit diverse mogelijkheden. 


Varen in Den Bosch

Natuurlijk kun je in Den Bosch niet om de bekende Binnendieze heen. Een bijzondere rondvaart in een fluisterboot waarbij je zelfs onder de stad doorvaart. Maar ook de rondvaart over de Dommel die je om de stad heen leidt is een echte aanrader.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Zo beoordelen klanten ons

9.0
Denken, Doen & Durven Quiz
"Het was erg leuk. Een uitdagende quiz met verrassende elementen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke