Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeDenBosch.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Ideeën voor een afdelingsuitje

Een origineel afdelingsuitje draagt bij aan het versterken van de band tussen collega's, maar het is niet altijd makkelijk om op leuke ideeën te komen voor een afdelingsuitje. Wij geven je daarom graag wat toffe afdelingsuitjes ideeën. Denk aan uitdagende escape rooms waar samenwerking essentieel is, spannende stadsspeurtochten te voet, per step, of op de fiets, en interactieve quizzen vol plezier. Ervaar bijzondere afdelingsuitjes die de teamgeest stimuleren en voor onvergetelijke herinneringen zorgen.

Afdelingsuitje


Leukste afdelingsuitjes organiseren

Ga jij een bedrijfsuitje organiseren? Bij DoeDenBosch ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een bedrijfsuitje op locatie. Of je nu kiest voor een uitje op onze locatie of op die van jou, wij zorgen voor een naadloze organisatie. Ontdek diverse activiteiten en laat je team genieten van unieke ervaringen. Van gezellige spelletjes tot uitdagende opdrachten, wij staan voor je klaar om jouw bedrijfsuitje onvergetelijk te maken.


Voor toffe afdelingsuitjes ideeën ga je natuurlijk op zoek naar bijzondere activiteiten. Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met je mee en loodsen wij je door ons complete aanbod heen. Uitjes organiseren met een strakke planning is een behoorlijke uitdaging, dus voor een frisse blik en een vrijblijvende offerte voor de leukste uitjes voor jou en je collega's kun je altijd contact met ons opnemen.

Sportief afdelingsuitje

Hou je van actie? Kies dan voor een sportief bedrijfsuitje! Verken de stad op een speelse manier per step, fiets, of te voet tijdens een energieke speurtocht. Een sportief afdelingsuitje versterkt niet alleen de onderlinge banden, maar is ook nog eens ontzettend gezond. Door samen actief bezig te zijn, al dan niet in de buitenlucht, leer je elkaar eens op een ander manier kennen en komt iedereen eens goed in beweging. Zeker voor teams met een kantoorbaan is een sportief uitje dan ook een echte aanrader.


Of ga voor een actief bedrijfsuitje, zoals een actieve workshop, zoals het maken van je eigen Bossche bol. Bij aan actief uitje ben je wel actief bezig samen, maar je hoeft er niet sportief voor te zijn. Een actief uitje is dan ook geschikt voor jong en oud. Combineer plezier en beweging voor een avond vol mix plezier tijdens een heerlijke cocktail- en disco avond. Met de combinatie van sportieve afdelingsuitjes en sportieve activiteiten heb je gegarandeerd een leuk afdelingsuitje.


Afdelingsuitje met kleine en grote afdelingen

Of je nu een bedrijfsuitje met een grote of een bedrijfsuitje met een kleine groep gaat organiseren, wij zorgen voor een zorgeloos afdelingsuitje dat tot in de puntjes geregeld is. Ongeacht de groepsgrootte, creëren we een sfeer waarin collega's zorgeloos en optimaal kunnen genieten en elkaar beter kunnen leren kennen. Samenwerking staat centraal, waardoor zelfs de grootste afdelingen zich verbonden voelen.

Afdelingsuitjes Den Bosch

Afdelingsuitje Brabant

Ontdek de schoonheid van Brabant tijdens een super tof afdelingsuitje. Of je nu kiest voor onze mooie stad Den Bosch met zijn rijke geschiedenis en gezellige sfeer, of voor Eindhoven met zijn innovatieve karakter, wij bieden de perfecte setting en een verrassend uitje voor een onvergetelijke dag. En voor een internationaal team is een Engels afdelingsuitje ook mogelijk, zodat iedereen zich welkom voelt.

Goedkope bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een goedkoop, maar tof afdelingsuitje? Een origineel afdelingsuitje hoeft niet duur te zijn! Ontdek onze betaalbare opties en geniet van een gezellig en goedkoop bedrijfsuitje dat past binnen een strenge budgetbewaking. Voor elk budget is het mogelijk een tof uitje te plannen. Versterk de teamband zonder de bank te breken en creëer waardevolle herinneringen die nog lang zullen nazinderen.

Afdelingsuitje


Bedrijfsuitje het gehele jaar door

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, wij bieden het hele jaar door de leukste uitje aan. Of je nu kiest voor een indoor afdelingsuitje of een outdoor activiteit, je kunt jouw bijzondere afdelingsuitje het hele jaar door laten plaatsvinden. Geniet van een sfeervol bedrijfsuitje in de winter of laat de zon je gezicht verwarmen tijdens een buitenactiviteit. Ongeacht het seizoen, we hebben de perfecte activiteiten voor je volgende bedrijfsuitje.Top 10 bedrijfsuitjes

Benieuwd naar de beste bedrijfsuitjes? Onze top 10 bedrijfsuitjes bevat verschillende afdelingsuitjes en voor elk wat wils. Van sportief bezig zijn tot een gezellige pubquiz, er is voor ieder teamlid iets te beleven. Kies uit een scala aan verschillende uitjes en creëer een gezellige en onvergetelijke ervaring voor jou en je collega's.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Kroegentocht
"Goede beleving. Leuke medewerkers die mee zijn gegaan en er ook samen met ons een feestje van hebben gemaakt! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes