Bedrijfsuitje

Activiteiten met kleine groepen

Bij DoeDenBosch begrijpen we dat niet alle bedrijfsuitjes een grote groep personen nodig hebben om plezierig en waardevol te zijn. Integendeel, onze activiteiten voor kleinere groepen zijn speciaal ontworpen om intieme en hechte ervaringen te bieden voor jou en je team en elkaar op een leuke manier weer eens anders te leren kennen. Wat voor soort personeelsuitje je ook wilt organiseren, we hebben voor elke gelegenheid leuke activiteiten, dus laat je vooral verrassen!


Onze selectie van activiteiten, zelfs tot 10 personen, is gevarieerd en boeiend. Van spannende escape rooms waar jullie moeten samenwerken en opdrachten moeten oplossen om uit een meeslepende en uitdagende puzzelkamer te ontsnappen, tot een creatieve workshop waarbij je je eigen kunstwerken kunt maken en tegelijkertijd de teamgeest onder de groepsgenoten versterkt.

Avontuurlijke activiteiten voor kleine groepen

Voor de avontuurlijke teams bieden we ook activiteiten zoals GPS-tochten, stadsspellen en zelfs kookworkshops om samen van heel veel lekkers te genieten. Wat je voorkeuren of doelstellingen ook zijn, onze teambuilding activiteiten en uitjes voor kleinere aantallen personen zijn de ideale manier om samen met collega's tijd door te brengen, plezier te hebben en de teamdynamiek te versterken. Geef elkaar ook wat complimenten tijdens jullie activiteit.

Citygame


Outdoor bedrijfsuitje kleine groep

Bij DoeDenBosch willen we ervoor zorgen dat elk bedrijfsuitje een unieke en memorabele ervaring wordt, ongeacht het seizoen. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan die zowel indoor als outdoor kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat je het hele jaar door bij ons terecht kunt voor een onvergetelijke dag die perfect past bij de behoeften van jouw gezelschap, of je nu met veel of weinig personen bent.


In de warmere maanden kunnen jullie genieten van onze activiteiten in de buitenlucht, zoals spannende citygames, mooi fietstochten door adembenemende natuur voor wat meer ontspanning, of uitdagende activiteiten. De frisse lucht, het groene landschap en de levendige sfeer zullen jullie zeker inspireren en energie geven.

Indoor bedrijfsuitje kleine groep

Als het weer wat minder meewerkt, hebben we een breed scala aan indoor groepsuitjes om uit te kiezen. Een indoor activiteit is een leuke optie als het weer wat slechter is, zeker als je met minder dan 10 of 20 personen bent. Stap in de wereld van raadsels en geheimen in een spannende escape room, waarbij samenwerking met je collega's en probleemoplossing essentieel zijn om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of ga aan de slag met jullie creativiteit tijdens een van onze kunst- en kookworkshops, waarbij jullie onder begeleiding van professionals jullie eigen meesterwerken kunnen creëren. Ongeacht de weersomstandigheden, met DoeDenBosch kun je er zeker van zijn dat je bedrijfsuitje een groot succes wordt!


Een bedrijfsuitje met grote groep

Niet alleen kleine gezelschappen welkom bij DoeDenBosch, we kunnen ook grote groepen personen accommoderen voor een geweldig bedrijfsuitje. We begrijpen dat sommige bedrijven een groter team hebben en dat er gelegenheden zijn waarop je alle medewerkers of afdelingen samen wilt brengen voor een gedenkwaardig evenement. Wij bieden groepsuitjes voor elk soort gezelschap, ongeacht het aantal personen.

Bedrijfsuitje grote groep

Een actief of sportief bedrijfsuitje

Bij DoeDenBosch hebben we een breed scala aan bedrijfsuitjes, zowel actief als sportief, die geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. De verscheidenheid aan mogelijkheden zal je verrassen. Hoewel beide soorten uitjes de teambuilding en samenhorigheid bevorderen, zijn er enkele verschillen tussen actieve en sportieve activiteiten.

Actief uitje

Een actief bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld een spannende escape room zijn waarbij je door middel van samenwerking ingewikkelde puzzels op moet lossen, of het Expeditie Robinson spel, waarbij zowel actie als communicatie van groot belang zijn en de onderlinge verhouding zal versterken.

Sportief uitje

Aan de andere kant biedt een sportief bedrijfsuitje meer fysieke activiteiten, waarbij jullie als team jullie vaardigheden en uithoudingsvermogen kunnen testen. Denk hierbij aan activiteiten zoals kanoën, klimmen, boogschieten, of een stepspeurtocht door de stad waarbij jullie de omgeving verkennen terwijl je samen op zoek gaat naar aanwijzingen. Een sportief bedrijfsuitje is geweldig voor het bevorderen van teambuilding, het versterken van de onderlinge relaties en het stimuleren van een gezonde dosis competitie.

Combineer een actief uitje met een sportief uitje

Het mooie van DoeDenBosch is dat we je de keuze bieden tussen deze verschillende soorten uitjes, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij de interesses en behoeften van je team. Of je nu wilt genieten van een uitdagende escape room of juist de voorkeur geeft aan een actieve buitenactiviteit, wij zorgen ervoor dat het bedrijfsuitje perfect aansluit bij jullie verwachtingen. Ook kunnen jullie eerst een escape room doen en vervolgens buiten een leuke speurtocht doen. Waarbij je actief en sportief combineert.

Bedrijfsuitje organiseren op locatie

Bij DoeDenBosch begrijpen we dat de perfecte locatie een cruciale rol speelt in het creëren van de juiste sfeer voor jullie bedrijfsuitje. Daarom bieden we je de flexibiliteit om je bedrijfsuitje op eigen locatie te organiseren. Misschien heb je een ruimte op kantoor die geschikt is voor het evenement, of wil je de teambuildingactiviteiten in een vertrouwde omgeving laten plaatsvinden.


Combineer je uitje met een heerlijke lunch, diner of feest om de dag compleet te maken. Onder het genot van een lekker hapje en drankje kunnen de collega's nog even met elkaar napraten over deze bijzondere dag en de opdrachten, activiteiten of workshop die ze gedaan hebben. Ook dit kan gehele voor je worden verzorgd op je eigen locatie.

Onze locaties

Ga je toch liever op pad of denk je er zelfs over om een overnachting mee te nemen in je bedrijfsuitje DoeDenBosch is gevestigd in het bruisende Brabant, op steenworp afstand van Utrecht, en we zijn er trots op dat we prachtige locaties kunnen bieden in steden zoals Den Bosch en Eindhoven. Deze steden bieden de perfecte achtergrond voor een geslaagd bedrijfsuitje, met hun rijke geschiedenis, gezellige sfeer en talloze mogelijkheden voor vermaak.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Party & Co in Den Bosch
"Lijkt lang, maar ging snel voorbij. Leuke opdrachten en leuke stad om het in te doen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes