Maatwerk, niets is te gek voor ons!Neem contact op met onze event planners. Zij staan klaar om met jou een memorabel programma op maat samen te stellen.

Uitjes op maat

Jij bent dit jaar dé aangewezen persoon die hét uitje van het bedrijf, de familie of de vereniging mag organiseren! ‘Hartstikke leuk’ denk je, maar hoe nu verder? Elk jaar is de dag leuker dan het jaar ervoor en zijn de activiteiten uitdagender, spannender of gezelliger dan de vorige keer. De lat ligt nu voor jou wel héél hoog…


DoeDenBosch.nl helpt je graag bij het plannen van deze dag waar iedereen nog lang over na zal praten. We hebben meer dan 50 activiteiten in eigen beheer, wat onze organisatie flexibel maakt in het plannen en organiseren van jullie dag. Naast deze activiteiten hebben we ook nog vele samenwerkingen waardoor het ook mogelijk is om dit programma aan te vullen met bijzondere ervaringen of herinneringen. 


Hieronder staan 3 soorten programma's waarin wij jarenlange ervaring hebben opgedaan. Lees op de pagina van het programma verder over een programma invulling.

Staat jouw uitje er niet tussen op onze website? Heb je specifieke vragen en wil je advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Staat jouw uitje er niet tussen op onze website? Heb je specifieke vragen en wil je advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Naam *
Organisatie *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum
Aantal personen
Bericht
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Stepspeurtocht in Den Bosch
"Superleuke speurtocht. Alleen de twee uur vonden wij erg kort. Je hebt eigenlijk meer tijd nodig."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes