Over DoeDenBosch.nl

DoeDenBosch.nl is onderdeel van DoeNederland.nl en al meer dan 18 jaar actief in het organiseren van uitjes. Bedrijven, families, (vrienden)groepen of vrijgezellenfeesten. Bij ons is het allemaal mogelijk! Doordat we 95% van de activiteiten zelf bedenken en organiseren met onze eigen begeleiders en materialen zijn wij flexibel, in wat we aanbieden en wat we doen.


                                    Authentiek, Durven, maar vooral Doen. Dat is DoeNederland.


Het begon op een zekere dag in 2001 als een lichtbruin café die de broers (Franklin en Istvan) Zomers openden. Het café begon en staat nog steeds in het bruisende uitgaansstraat van Den Bosch. Een goedlopend café waar gedanst, gegeten en uiteraard geborreld kon worden. Met dit succes kregen de broers Zomers de vraag of ze een stepspeurtocht door Den Bosch konden regelen. Hierover werd niet getwijfeld en zo werd in 2002 de eerste stepspeurtocht georganiseerd. Niet wetende dat dit de eerste st(e)appen waren naar het bedrijf ‘DoeNederland’.


Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Bosch tegenover de vestiging DoeDenBosch.nl. Daarna werden er nog meer vestigingen opgericht, zoals DoeNijmegen (2007), DoeUtrecht (2012) en Doe-Eindhoven (2014). Doordat we in deze vier steden zitten, hebben we lokale kennis en connecties met de leukste locaties! Liever op eigen locatie? Geen probleem, wij komen ook naar jou toe!


Onze kantoormedewerkers

Pauline
Teamleider Sales
Jolien
Event Planner
Lieke
Event Planner
Jolein
Event Planner
Charlotte
Event Planner
Danny
Regio Manager
Heleen
Hoofd Financiële Administratie
Carola
Financiële Administratie
Mats
Vestigingsmanager Eindhoven
Evy
Assistent Vestigingsmanager Den Bosch
Celeste
Vestigingsmanager Nijmegen
Imke
Vestigingsmanager Den Bosch
Lieke
Back Office
Franklin
Eigenaar
Istvan
Eigenaar
Bas
Eigenaar

Onze sfeermakers

Den Bosch

Karrenstraat 22

5211 EH 's-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72.

E-mail: info@doenederland.nl.


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Bierproeverij-Tapcursus
"Prima georganiseerde bierproeverij; erg leuk om veel onafhankelijke info te krijgen over bier brouwen (niet zoals bij bezoek aan brouwerij bv). Op een leuke manier gebracht, open voor discussie, grappige feitjes. Ons eigen biertje tappen daarna was nog niet zo simpel. Zelfs daar over nog veel nieuwe dingen geleerd. Erg leuk voor bierliefhebbers en andere geïnteresseerden."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke