Den Bosch
Dinner games
Reset

Op een unieke manier dineren

Een dinner game in bourgondisch Den Bosch? Ga je met je vriend(inn)en, collega’s of familie dineren, verras het gezelschap met een dinerspel van DoeDenBosch. We hebben verschillende thema’s zodat iedereen mee kan doen. Wanneer iedereen zijn of haar drankje heeft zal de eerste ronde starten, hierna volgt het voorgerecht. Vervolgens zal de strijd weer worden voortgezet met de volgende spelronde! We werken samen met verschillende horecagelegenheden in Den Bosch, die zorgen voor een uiterst smakelijke avond! Laat je liever de detective in je naar boven komen om een moord op te lossen of help jij je medespelers in de Virtuele Wereld en veroveren jullie een bank bij de VR Game: Casa de Papel. Het maakt niet uit welk dinner game je kiest, hierover wordt nog lang over nagepraat!

19 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Speel een spel tijdens een heerlijk driegangendiner

Wil je eens op een andere manier een heerlijke maaltijd nuttigen? Dan kan dat tijdens een van onze dinerspellen. Je kan er zelf voor kiezen of je het spel voorafgaand of na het diner wilt of juist écht in combinatie met het diner. 


Tijdens een combinatie (diner + spel) speel je over het algemeen na elke gang een ronde van het spel. We hebben verschillende spellen die hier goed mee te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de altijd gezellige Ik hou van Holland Dinner Game of rank je collega's of vrienden tijdens Ranking your Stars Dinner Game. Ook hebben we hele spannende spellen die gespeeld kunnen worden, zoals het Moorddiner of de Escape Dinner Game. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Den Bosch
"Wij hebben met ze alle genoten!! Het was een hele leuke gezellige dag. Alles was goed geregeld, vriendelijk personeel en goed georganiseerd."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes