Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. Wij van DoeDenBosch kunnen het wel van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn, maar we vinden het ook fijn als andere dit voor ons doen. 


Ben je tevreden over ons? Zeg het voort! 

Heb je een klacht? Vertel het ons!


Hieronder enkele recensies van klanten die wij afgelopen jaar hebben mogen vermaken:

Politie Oost-Brabant

“Al meerdere keren hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van DoeDenBosch. Ze denken mee met de wensen die wij als Politie hebben. Voor de sportieve en de minder sportieve medewerkers moet het een geschikt uitje zijn. Door het grote aanbod kunnen we altijd een passend programma samenstellen met een event manager van DoeDenBosch. De afsluitende borrel in het eigen cafe van DoeDenBosch is een terugkerende traditie..”


Jumbo Supermarkten

“Met een gedeelte van ons bedrijf (70 personen) hebben wij een dagvullend programma gedaan. Mensen konden zelf kiezen aan welke activiteit ze zouden gaan deelnemen. Anouk heeft ons uitstekend geholpen om al onze wensen op papier te zetten. Hierdoor was het een geslaagde dag voor alle medewerkers. Complimenten voor de organisatie en de begeleiding op de dag zelf.


Avans Hogeschool

“Het is altijd fijn communiceren met DoeDenBosch. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en flexibel aan de telefoon of per email. Wij zijn een keer geweest met een kleine afdeling en al een keer met alle leraren van vestiging Avans Den Bosch. Ze beschikken over spellen waarin, zelfs mensen die de stad kennen, op plekken komen waar ze nog niet eerder zijn geweest. Wij raden dit bedrijf aan!


Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Superspannend! Je moet de hele ruimte ontdekken en zoeken naar de juiste code om de sloten open te krijgen. Door de tijdsdruk zie je dat sommige collega's ineens de leiding pakken en als een soort generaal de rest aanvoert om het tempo hoger te krijgen. Enorm genoten."

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Rondleiding Sint Jan - Bossche bollen workshop - Vaartocht Binnendieze
"Het is een hele mooie dag geweest en alles was goed georganiseerd Ook de uitleg bij de Sint Jan en de rondvaart was duidelijk. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes