Den Bosch met regen

6 Tips om te doen met een regenachtige dag in Den Bosch

Het regent in Nederland regelmatig, vooral tijdens de herfst en winter moet je hier rekening mee houden. Als je een evenement ver vooruit plant, kunnen de plannen zomaar in het water lopen. Hieronder hebben we 6 tips genoteerd voor binnenactiviteiten. Ook als je met je familie en kinderen op pad gaat.

1. Bossche bollen workshop

Op een regenachtige dag in Den Bosch is een Bossche bol workshop een smakelijk en droog uitje. Binnen geniet je van het maken van deze lokale lekkernij terwijl je warm en comfortabel blijft.

2. Ga schilderen

Als je niet van het bakken bent, kun je ook gaan schilderen. Doe Den Bosch biedt de workshop koe schilderen aan. De workshops zijn altijd binnen.

3. Een escape room

Tijdens een escape room heb je geen last van het weer buiten. Een ideaal uitje bij slecht en/of koud weer. Voor of na de escape room kunnen jullie ergens een hapje en drankje halen. Zo maak je er een compleet dagje van.

4. Speel een quiz

Voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje met slecht weer, is een quiz geschikt. Je kunt makkelijk praten, eten en drinken, terwijl je wordt geëntertaind. Geschikt voor alle leeftijden en fysieke gesteldheid.

5. Speel een dinner game

Tijdens een dinner game ben je heel de avond binnen, waardoor je geen rekening hoeft te houden met het weer buiten. Geschikt voor alle groepsuitjes.

6. Bezoek een museum

Den Bosch biedt een rijke geschiedenis en kunst in musea zoals het Noordbrabants Museum en Museum Slager, waar je kunt genieten van diverse kunstwerken en exposities.

Escape room Den Bosch
Ik hou van Holland
Koe schilderen
Wie is de ...? Dinner Game

Binnenactiviteiten Den Bosch met kinderen/familie

Alle bovenstaande uitjes zijn geschikt voor een familie uitje met kinderen. Hou er wel rekening mee dat de quiz, escape room en de dinner game lastig zijn, als de kinderen jong zijn.

Buitenactiviteiten Den Bosch met mooi weer

Klaart het weer op? Dan is er ook genoeg te doen in Den Bosch met mooi weer. Bezoek het centrum en loop langs de vele bezienswaardigheden, tijdens een stadswandeling. Of ga mee met een kroegentocht op de step of doe mee met een citygame.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Drankje - Bossche bol - Escape room
"Goede uitleg, vriendelijk personeel, leuke escape rooms! We hebben een zeer geslaagde dag gehad!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes