Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeDenBosch.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Wanneer is een bedrijfsuitje goedkoop?

Een bedrijfsuitje is goedkoop wanneer het past binnen het beperkte budget van je team, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de kwaliteit en plezier van het uitje. Goedkoop houdt in dat het uitje laag is in prijs en dat je er dus niet al te veel geld voor hoeft neer te leggen. Bij DoeDenBosch begrijpen we als geen ander dat het niet fijn is als de kosten van een teambuilding activiteit flink oplopen. Daarom bieden wij diverse goedkope bedrijfsuitjes aan, die aan alle verwachtingen van jou en je collega's voldoen. Zo gaan jullie een heerlijke dag tegemoet, zonder dat het te veel geld kost. Ook vind je bij ons regelmatig een leuke actie, waardoor je nog meer voordeel scoort.


Een goedkoop en origineel bedrijfsuitje

Bij DoeDenBosch geloven we dat een personeelsuitje niet duur hoeft te zijn om uniek te zijn. Een gemiddeld bedrijfsuitje kost snel al meer dan 50 euro per persoon. Vooral als je een uitje wilt organiseren voor veel personen, gaat dat dan veel geld kosten. Wij willen ervoor zorgen dat ieder team een onvergetelijk teamuitje beleeft, zonder dat het ontzettend duur is.


In plaats van dure bedrijfsuitjes bieden wij een voordelig alternatief dat net zo leuk en uitdagend is. Bij ons vind je zelfs bedrijfsuitjes voor onder de 20 euro per persoon. Of je nu een leuke activiteit voor een grote of kleine groep zoekt.

Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje met grote groepen en kleine groepen

Of je nu van plan bent om een bedrijfsuitje te organiseren voor een grote groep collega's of een klein gezelschap, bij DoeDenBosch hebben we betaalbare opties voor iedere groepsgrootte. Onze activiteiten staan garant voor een flinke dosis gezelligheid en dragen bij aan teambuilding. Het is mogelijk om één activiteit te plannen, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere dingen op een dag te doen. Sluit de dag af door samen met je favoriete collega wat te gaan drinken, eten of te feesten.


Of je nu met tien of honderd personen bent, wij hebben altijd een goedkoop uitje dat past bij jullie wensen. Van teambuilding activiteiten als escape rooms of citygames tot een gezellige quiz of leuke workshop, onze arrangementen zijn altijd voordelig. Het ene arrangement is uitgebreider dan het ander. Wij bieden ook complete arrangementen aan, bijvoorbeeld inclusief een drankje, lunch of diner.

Actief of sportief bedrijfsuitje


Een actief of sportief bedrijfsuitje organiseren

Bij DoeDenBosch ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan activiteiten. Zijn jij en je team op zoek naar een actief of sportief bedrijfsuitje? Dan hebben wij genoeg opties, voor zowel kleine als grotere groepen. Denk bij een actief uitje aan bijvoorbeeld een spannende escape room. Tijdens een escape room probeer je diverse opdrachten op te lossen om op die manier uit de kamer ontsnappen. Je kunt samen met collega's spelen, maar ook tegen elkaar strijden is een mogelijkheid.


Met een escape room wordt je creativiteit, communicatie, stressbestendigheid en samenwerking op de proef gesteld. Escape rooms in Den Bosch zijn er in verschillende soorten, waardoor je kunt kiezen voor iets dat bij jou en de rest van de werknemers past. Ga je samenwerken en communiceren in een kamer die er spannend uitziet of kies je voor een historische escape room?

Wil je met een beperkt budget een sportief bedrijfsuitje plannen? Kies dan voor een sportieve activiteit als een avontuurlijke stadswandeling of steppen door de stad Den Bosch. Ook de Expeditie Robinson-opdracht is sportief en ideaal voor de teambuilding. Of je nu een voorkeur hebt voor een actief teamuitje of liever de uitdaging aangaat in een sportieve opdracht, wij hebben altijd een goedkoop bedrijfsuitje dat bij jou en je collega's past.

Het hele jaar door een gezellig bedrijfsuitje

Onze bedrijfsuitjes zijn het hele jaar door beschikbaar, ongeacht het seizoen. Wij bieden zowel indoor als outdoor activiteiten aan, zodat er altijd wel iets te vinden is dat bij het seizoen past. Het maakt dus niet uit in welke periode van het jaar je het bedrijfsuitje plant.


Denk bij indoor activiteiten voor een bedrijfsuitje winter aan bijvoorbeeld een workshop, escape room, lasergamen of pubquiz. Als je een uitje in de buitenlucht wilt plannen bij mooi weer, heb je ook talloze mogelijkheden. Voor een geslaagd teamuitje, in welke tijd dan ook, ben je bij ons aan het goede adres.De top 10 bedrijfsuitjes

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de populairste bedrijfsuitjes? Bekijk dan onze top 10 bedrijfsuitjes voor inspiratie. Welke keuze je ook maakt, je vindt bij ons alleen maar teamuitjes waar nog lang over gepraat gaat worden.

Top 10 bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje organiseren

Zoek je een leuke teambuilding activiteit voor het volgende teamuitje? Dan heb je verschillende mogelijkheden bij ons. Wij bieden de optie om het teamuitje op een eigen locatie te verzorgen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld je favoriete café of de kantine op kantoor. Een andere manier is om de activiteit te verzorgen op een van onze locaties.


Wij hebben locaties in Bosch, maar ook in andere grote steden als Eindhoven en Nijmegen. Dankzij onze professionele begeleiding kun je rekenen op een geslaagd evenement, wat je ook op de planning hebt staan. Onze bedrijfsuitjes passen bij ieder seizoen en iedere gelegenheid. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken over een teamuitje op eigen locatie.

Onze locaties

Een goedkoop bedrijfsuitje organiseren is mogelijk op een van onze prachtige locaties. Wij verwelkomen onze gasten altijd op een gezellige en leuke manier. Kies voor een inspirerende locatie in Den Bosch of laat je verrassen door een leuke plek in Eindhoven.


Ook buiten Brabant hebben we locaties beschikbaar voor jouw volgende teamuitjes. Een bedrijfsuitje in Nijmegen is bij ons namelijk ook mogelijk. Ongeacht je keuze, wij bieden altijd de ideale setting voor een onvergetelijk teamuitje vol avontuur, plezier en teambuilding. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Drankje - Bossche bol - Escape room
"Het was een geweldige avond. Da Vinci Kamer is super!!! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes