Bedrijfsuitje

Waarom een bedrijfsuitje op eigen locatie organiseren?

Een bedrijfsuitje op eigen locatie biedt verschillende voordelen. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf te bepalen op welke locatie je het bedrijfsuitje verzorgt. Dat kan zijn in je favoriete restaurant of café, maar ook op het strand, op een bepaalde afdeling op kantoor of in de kantine in je bedrijfspand. Met een bedrijfsuitje op locatie geef je zelf invulling aan de dag. Doordat je zelf de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een eigen locatie, kun je voor een vertrouwde gaan waar alle deelnemers zich op hun gemak voelen.


Probeer er met het kiezen van de locatie voor te zorgen dat iedere collega het naar zijn of haar zin heeft. Denk van tevoren goed na over potentiële locaties. Houd daarbij rekening met de ruimte, maar ook met de sfeer van de locatie. Hoe succesvol het bedrijfsuitje wordt, hangt tenslotte voor een deel af van de bestemming. Heb je een toffe locatie, dan is dat alvast een goed begin van het teamuitje.


Door voor een eigen unieke locatie te kiezen, is het mogelijk om de perfecte setting te creëren voor het evenement. Je bepaalt zelf de activiteiten en wij zorgen dat alle deelnemers een onvergetelijke dag beleven. We stemmen helemaal samen af wat er precies voor het uitje geregeld moet worden. Zo laat het bedrijfsuitje niets te wensen over.


Kosten van een bedrijfsuitje op locatie

Zie je het zitten om je teamuitje te organiseren op eigen locatie? Dan is het goed om te weten wat het bedrijfsuitje gaat kosten. Afhankelijk van jullie wensen en het aantal collega's, kunnen de kosten variëren. Je kunt het bedrijfsuitje zo duur maken als je zelf wilt. Zo heb je de mogelijkheid om een leuk uitje te beleven vanaf 15 euro per persoon als je kiest voor een eigen locatie.


Dit kan oplopen tot zo'n 60 euro per persoon wanneer je ervoor kiest om je teamuitje op een locatie van ons te organiseren. Heb je een activiteit en locatie op het oog? Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat.

Bedrijfsuitje op locatie

Groepsactiviteiten op eigen locatie

Bij DoeDenBosch hebben we een breed scala aan groepsactiviteiten beschikbaar die perfect zijn voor een bedrijfsuitje op locatie. Bovenstaande uitjes zijn zeker het ontdekken waard, want met één of meerdere van deze leuke activiteiten zorg je hoe dan ook voor het perfecte bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van een interessante workshop op een eigen locatie. Volg samen met collega's een schilderworkshop, workshop Bossche bollen maken of een workshop met een ander leuk thema.


Als je team gek is op sportieve uitdagingen en avontuur, hebben wij bovendien genoeg in petto. Of wat dacht je van het boeken van een tof spel dat gebaseerd is op tv programma's als Wie is de Mol?, Expeditie Robinson of Ik hou van Holland? Er zijn zelfs mogelijkheden voor een pubquiz of escape room op eigen locatie. DoeDenBosch heeft evenementen met voor ieder wat wils!


Een bedrijfsuitje op locatie voor kleine en grote groepen

Of jullie team nu bestaat uit 5 personen of 100 personen, bij DoeDenBosch verzorgen we bedrijfsuitjes op locatie voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt met een klein gezelschap of met de hele organisatie allerlei leuke activiteiten boeken, waaronder ook teambuilding activiteiten. Is de eigen locatie geschikt voor de activiteit die je op het oog hebt, dan zorgen wij ervoor dat jij en de andere werknemers een onvergetelijke dag beleven.

Indoor en outdoor activiteiten op locatie

Bij DoeDenBosch vind je het hele jaar door de leukste bedrijfsuitjes. Het maakt niet uit wanneer je jouw teamuitje wilt plannen, bij ons kan het namelijk altijd. Wij bieden zowel indoor als outdoor activiteiten aan op locatie. Kies voor een uitje in de buitenlucht in de warme zomer of ga voor een overdekte locatie voor een bedrijfsuitje in de winter.


Wij hebben passende uitjes voor ieder moment en voor ieder team. Daardoor ben je in staat om je bedrijfsuitje te organiseren wanneer dat voor jullie het beste uitkomt. Je bent niet afhankelijk van een bepaald seizoen, er is altijd wel een leuk bedrijfsuitje te vinden bij ons.


Denk bij indoor activiteiten aan bijvoorbeeld de uitdaging aangaan in een spannend spel, het volgen van een workshop of werken aan de communicatie, samenwerking of teambuilding tijdens een escape room. Bij outdoor uitjes kun je denken aan een gezellige wandeling, fietstocht of steptocht door de stad Den Bosch. Daarnaast is een city game een goede manier om je sportiviteit te tonen tijdens het bedrijfsuitje.

Een actief of sportief bedrijfsuitje

Zijn jullie gek op actieve of sportieve teamuitjes? Dan ben je bij DoeDenBosch aan het juiste adres. Wij hebben genoeg leuke bedrijfsuitjes waarbij je actief of sportief bezig bent. Als je interesse hebt in een actief uitje is het een aanrader om een uitdagende quiz, spannende escape room of creatieve workshop te boeken.


Voor de echte sportievelingen hebben we activiteiten als een speurtocht door de stad per step of fiets. Maar ook een stadswandeling of city game zijn uitdagend en geschikt voor liefhebbers van sport. Zulke uitjes zijn ideaal voor dat ene leuke bedrijfsuitje waar niemand over uitgepraat raakt.


Om te bepalen welk soort uitje het beste past bij het gezelschap, is het goed om eerst even rond te vragen bij collega's. Op basis van de meningen van het personeel kun je dan uiteindelijk bepalen waar de voorkeur naar gaat. Of dat nu een ontspannen, actief of sportief bedrijfsuitje is.

Bedrijfsuitje op locatie

Bedrijfsuitje organiseren bij DoeDenBosch

Heb je moeite met het uitzoeken van een eigen locatie? Niet getreurd, want bij DoeDenBosch hebben we meerdere locaties waar jullie uitje kan plaatsvinden. Bij ons profiteer je van leuke prijzen, zodat je niet heel veel geld kwijt bent om een leuk uitje te organiseren. In veel gevallen is het dan ook goedkoper om voor een van onze locaties te kiezen, in plaats van een eigen locatie.


Wij staan bekend om onze goedkope bedrijfsuitjes en doen er dan ook alles aan om jou en je collega's een dag vol plezier te bezorgen, zonder dat het al te veel geld kost. Bij ons vind je activiteiten voor ieder budget. Daardoor zitten er altijd wel bedrijfsuitjes tussen die passen bij het afgesproken budget.


Welke locatie het meest geschikt is, hangt af van met hoeveel personen je de activiteit wilt doen. Wij vinden het belangrijk dat jullie een geweldige tijd tegemoet gaan. We zijn daarom betrokken en zorgen dat het uitje helemaal is afgestemd op jullie behoeften. Jullie plezier tijdens het bedrijfsuitje staat bij ons voorop. Daarom doen wij er alles aan om dat te realiseren.


Het is mogelijk om één activiteit te plannen, maar je kunt ook meerdere activiteiten met elkaar combineren. Kies een samenstelling van activiteiten en ga samen met collega's genieten van een leuke dag. Willen jij en je team er een complete dag van maken? Sluit de dag dan in de avond af met een heerlijk diner of borrel. Wij hebben verschillende arrangementen beschikbaar die de moeite waard zijn om te ontdekken. Deze arrangementen zijn bijvoorbeeld inclusief hapje of drankje, lunch of diner in de avond.

Onze locaties

Als je samen met je collega's je vaardigheden wilt uitbreiden of wilt werken aan de teambuilding tijdens een geweldig bedrijfsuitje, is dat bij ons mogelijk op verschillende locaties. Zo kun je een unieke ervaring beleven bij een van onze locaties in Den Bosch of Eindhoven.


Een bedrijfsuitje in de stad Nijmegen is daarnaast een mogelijkheid. Al onze locaties zijn voorzien van alle benodigdheden en een gezellige sfeer. Wij hebben alles in huis om het perfecte bedrijfsuitje te verzorgen voor jou en je collega's. Kies je voor ons, dan kun je rekenen op een professionele samenwerking. We zijn uitstekend bereikbaar en streven altijd naar de leukste bedrijfsuitjes.


Benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. DoeDenBosch kan een bedrijfsuitje op maat maken, helemaal gebaseerd op de behoeftes van jou en je collega's. Voor welke locatie je uiteindelijk ook kiest!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Rondvaart Dommel - Drankje met mini Bossche bol - Wandelspeurtocht
"volgens de 50 vrijwilligers was het een superdag, mooie stad, boottocht en lunch "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes