Ganzenborden in Den Bosch Ganzenborden in Den Bosch
Ganzenborden in Den Bosch Ganzenborden in Den Bosch
Ganzenborden in Den Bosch Ganzenborden in Den Bosch
Programma
Prijzen
Reviews (19)
Veelgestelde vragen

Pure nostalgie

Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot! Iedereen kan meedoen. Met de kaart van Den Bosch als speelbord en dezelfde valkuilen en kansen als vroeger. Ontwijkt u de put of belandt u alsnog in de gevangenis of gaat u recht op de finish af?


Hoe werkt Ganzenbord in Den Bosch?

De plattegrond van Den Bosch is omgetoverd tot speelbord. Er zijn 63 punten in Den Bosch waar u punten kan scoren. Ook wij gaan graag mee in de tijd dus hebben wij het traditionele ganzenbordspel wel wat hipper gemaakt. Er zullen vragen beantwoord moeten worden maar ook foto-opdrachten uitgevoerd moeten worden. En in de nieuwste versie maakt u zelf korte video's waarin u opdrachten moet uitvoeren die gelijk beoordeeld worden door de begeleider. Het spel is heel divers en u leert Den Bosch op een speelse manier kennen. Een ideaal uitje voor familie, vrienden of collega's. 


Ganzenbord in Den Bosch is een gezellig groepsuitje waarbij vals spelen onmogelijk is. De tussenstand wordt bijgehouden door een app en om het spannend te maken gaat deze een half uur voor het einde op zwart. U zult dus tot het einde geboeid blijven doorspelen en niet weten wie de winnaar is van de prijs!


Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 26,03
€ 31,50
8
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 24,38
€ 29,50
8
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 22,73
€ 27,50
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 21,90
€ 26,50
8
Gemiddelde beoordeling
9.1
19 reviews
Uitje: 9.6
Service: 9.2
Horeca: 8.6
Locatie: 9.6
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 9.5
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Verjaardagsgezelschap
Datum: 06-04-2024
Locatie: Den Bosch
Ter gelegenheid van de 90e verjaardag van mijn vader zijn we met een gezelschap met leeftijden variërend tussen de 20 en 90 jaar, in Den Bosch met tablets op pad gegaan met een 'levend ganzenbord'. Het weer werkte erg mee, maar we hebben simpelweg een fantastische middag gehad. Vooraf hebben we samen genoten van een Bossche Bol en een drankje en zijn daarna op een leuke manier losgelaten in de stad. De tablets werkten perfect en heel intuïtief (dus duidelijk voor iedereen). De middag werd afgesloten met een leuke prijsuitreiking. Fantastische middag geweest!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Personeelsvereniging de Meente.
Datum: 23-11-2023
Locatie: Den Bosch
Leuk, deze hippe versie van Ganzenbord. Leuke manier om door de stad te lopen en grappige opdrachten.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Nobilex
Datum: 31-08-2023
Locatie: Den Bosch
Leuke dag gehad met ons team. Het Ganzenborden was erg leuk door de stad met verschillende opdrachten en ook de Diner Spelshow was een succes. Helaas was de lunch voorafgaand aan de activiteiten erg karig en duurde lang voordat we konden gaan eten.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.6
Bedrijf / gezelschap: Familie Creusen
Datum: 05-11-2022
Locatie: Den Bosch
We hebben een geslaagde familiedag gehad en veel gezien in Den Bosch alhoewel door de competitie snel voorbij werd gegaan aan de mooie locatie. Er is gewoon een terrasje gepakt door een groep met de instelling gezelligheid gaat voor alles. Omdat de stand van alle teams steeds zichtbaar was op de Ipad bleef de motivatie hoog. De leuke opdrachten waren goed gemixt en dankzij de qua leeftijd gemengde teams voor elk wat wils.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Collega's
Datum: 08-01-2023
Locatie: Den Bosch
Ontzettend leuk uitje wat voor iedereen goed te doen is. Je komt op een heleboel plekken in de stad waar je normaal nooit komt. Veelzijdige opdrachten en vragen. Iedereen vond het een zeer geslaagd uitje
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Uitgebreide uitleg van het spel 
  • Smartphone
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team 
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Game: Defuse the Bomb
"Wij hebben een erg geslaagde middag gehad, de activiteit was erg geslaagd."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes