VR Escape Dinner: Casa de Papel VR Escape Dinner: Casa de Papel
VR Escape Dinner: Casa de Papel VR Escape Dinner: Casa de Papel
VR Escape Dinner: Casa de Papel VR Escape Dinner: Casa de Papel
Programma
Prijzen
Reviews (5)
Veelgestelde vragen

Iedereen fantaseert er wel eens over… 

Hoe zou het zijn om een bank te beroven en miljoenen in handen te hebben?


Samen met je vrienden, collega’s of familie kan je tijdens dit spel ervaren hoe het voelt om voor even een bankrover te zijn! De VR Escape Game is gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie Casa de Papel. Je hoeft de serie niet gezien te hebben om deze game tot een succesvol einde te brengen. Beschikken jullie samen over de juiste bankroverskwaliteiten om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven van vele miljoenen euro’s?


Plannen om de bank te beroven (3 uur)

El Professor daagt jullie uit om in teams zo snel mogelijk puzzels en raadsels op te lossen om jullie doel te bereiken. Deze uitdagingen bevinden zich in de virtual reality, maar ook in real life. Pas wel op voor de andere teams, want zij hebben hetzelfde doel en willen ook zo snel mogelijk de bank beroven! Je hebt elkaar hard nodig, want soms kan de oplossing juist in ‘de andere wereld’ liggen. Snelheid, creativiteit en bovenal een goede samenwerking zijn belangrijke factoren om tot een goed plan voor de overval te komen.


Beroven jullie als eerste de bank en krijgen jullie de miljoenen in handen? Dan maken dat je wegkomt! Vergeet tijdens de strijd daarom ook vooral niet om een ontsnappingsplan te bedenken. Als jullie de miljoenen eenmaal in handen hebben, willen jullie natuurlijk niet door de politie gepakt worden…


Combinatie van Escape room en een VR game

Dit spannende en uitdagende spel speelt zich af in de virtuele wereld en in de ruimte om jullie heen, een combinatie tussen een Escape room en een VR game. Per team heeft telkens één deelnemer een VR bril op, terwijl de rest van de deelnemers in real life helpt bij het kraken van de codes. 


Driegangendiner

Tijdens dit VR Escape Dinner hebben we een driegangendiner voor jullie geregeld. De verschillende gangen van het Virtual Reality diner worden afgewisseld met de speelrondes. Uiteraard stap je tijdens het eten even uit de Virtual Reality, terug naar de werkelijkheid!


Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 62,88
€ 72,50
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 61,23
€ 70,50
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 59,57
€ 68,50
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 58,75
€ 67,50
12
Gemiddelde beoordeling
9.1
5 reviews
Uitje: 9.6
Service: 8.4
Horeca: 8.8
Locatie: 9.6
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 9.6
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: Van Lanschot Kempen
Datum: 28-11-2023
Locatie: Den Bosch
Het was een erg leuk uitje om in groepjes de VR escape game te doen met een diner er tussendoor. We hebben veel plezier gehad en een leuke avond gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: NTT DATA Business Solutions
Datum: 16-05-2023
Locatie: Den Bosch
Een heerlijke avondje uit met onze personeelsvereniging in hartje Den Bosch. Met maar liefst 57 leden gingen we de strijd aan om als eerste de kluis te beroven in een leuk, uitdagend en bij momenten hilarische VR Escape game. Vriendelijke begeleiding, leuk opgezette game, net moeilijk genoeg voor de uitdaging! De locatie was SUPER! Personeel SUPER! Vriendelijk, en in een hele drukke groep leverden ze topwerk! Geen dorst gehad. Het eten was ok, maar meer ook niet. Goed genoeg voor een groep van bijna 60 mensen. Vandaar voor horeca en prijs/kwaliteit de 3 sterretjes. Maar samengevat een topavondje! Zeker een aanrader!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: Itho Daalderop
Datum: 15-02-2023
Locatie: Den Bosch
Het was een geslaagd teamuitje! De VR Escape room is een leuke activiteit en erg praktisch om in dezelfde ruimte de activiteit alsmede het diner te kunnen genieten.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Beter Healthcare
Datum: 30-09-2022
Locatie: Den Bosch
Wat een ervaring! Wat een beleving! Wat een spanning! Wat een gezelligheid!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Heijmans Utiliteit / MT
Datum: 29-06-2021
Locatie: Den Bosch
Super leuke game (en spannend natuurlijk)
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Enthousiaste begeleiding
  • VR-brillen
  • Overige benodigdheden
  • Driegangendiner
  • Prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

  • Deze activiteit is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

Tijd

Wat

17:00 – 17:15 uur

Welkom en uitleg activiteit

17:15 – 17:45 uur

Ronde 1

17:45 – 18:00 uur

Voorgerecht

18:00 – 18:30 uur

Ronde 2 en 3

18:30 – 19:00 uur

Hoofdgerecht

19:00 – 19:30 uur

Ronde 4 en 5

19:30 – 19:45 uur

Nagerecht

19:45 – 19:50 uur

Ronde 6

19:50 – 20:00 uur

Prijsuitreiking en afsluiting

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden in Den Bosch
"We hebben een geslaagde familiedag gehad en veel gezien in Den Bosch alhoewel door de competitie snel voorbij werd gegaan aan de mooie locatie. Er is gewoon een terrasje gepakt door een groep met de instelling gezelligheid gaat voor alles. Omdat de stand van alle teams steeds zichtbaar was op de Ipad bleef de motivatie hoog. De leuke opdrachten waren goed gemixt en dankzij de qua leeftijd gemengde teams voor elk wat wils."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes