Bossche bollen workshop Bossche bollen workshop
Programma
Prijzen
Reviews (59)
Veelgestelde vragen

Bossche bollen workshop

De workshop Bossche bollen maken duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit een quiz en het zelf maken van Bossche bollen onder begeleiding. Je kunt deze activiteit combineren met andere uitjes. De Bossche bol is een iconische lekkernij met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1930, toen bakker Jan de Groot het voor het eerst introduceerde in 's-Hertogenbosch.


Dit kun je verwachten van de workshop Bossche bollen maken

De workshop duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit twee delen. We starten met een quiz over de Bossche lekkernij. Zo leer je meer over de echte Bossche bol op een vermakelijke manier. Tijdens het tweede deel maakt iedereen zijn Bossche bol, onder begeleiding van onze experts. Je gaat slagroom kloppen, chocolade smelten en alle andere handelingen uitvoeren die bij het maken van deze lekkernij komen kijken. En aan het einde kunnen jullie je eigen creatie op eten met koffie of thee.


Het uitje is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hou er rekening mee dat de workshop circa 1,5 uur duurt bij een groep met meer dan 50 personen. De Bossche bollen workshop is ook mogelijk in het Engels, geef dit aan tijdens je reservering.


Bossche bollen maken combineren met een ander uitje

De Bossche bollen workshop duurt ongeveer 1 uur en kun je makkelijk combineren met een van onze andere uitjes. Zoals een koe schilderen workshop, escape room, murder mistery game, een rondvaart of stadswandeling. Neem contact op of bekijk de site, voor de mogelijkheden.


Over de Bossche bol

De geschiedenis van de Bossche bol is nauw verbonden met 's-Hertogenbosch, de stad waar deze lekkernij zijn oorsprong vindt. De Bossche bol zoals we die vandaag de dag kennen, werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1930 door bakker Jan de Groot. Sindsdien is het uitgegroeid tot een iconisch dessert en een ware specialiteit van de stad.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 22,91
€ 27,25
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 21,26
€ 25,25
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 19,60
€ 23,25
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 18,78
€ 22,25
12
Gemiddelde beoordeling
8.8
59 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.1
Horeca: 8.2
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.2
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Tandartsenpraktijk Uithoorn
Datum: 17-11-2023
Locatie: Den Bosch
De workshop Bossche bollen maken was erg leuk, )ook nog leerzaam....) en vooral erg lekker! De pubquiz in de avond zat goed in elkaar, leuke en afwisselende vragen en filmpjes e.d. en het was tot het einde toe erg spannend..... complimenten!!!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Bedrijf / gezelschap: Vriendinnen
Datum: 28-10-2023
Locatie: Den Bosch
Heel leuke en gezellige middag. Leuk dat het maken vd Bossche bollen werd gecombineerd met filmpje en de kwisvragen. Enige minpuntje is de toiletvoorziening vh pand waar de workshop gehouden werd.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Helukabel BV
Datum: 14-10-2023
Locatie: Den Bosch
De rondvaart op de Binnendieze was erg leuk, goede gids met een interessant verhaal. We waren een beetje te vroeg maar gelukkig konden we 10 minuten eerder vertrekken. Daarna zijn de de Bossche Bol gaan maken, dit was ook leuk. De groep werd in tweeën verdeeld waardoor er een competitie kwam, met quizvragen en slagroom kloppen. Dit was wel lollig. Ik kreeg van collega's terug dat ze het heel leuk vonden.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Familie
Datum: 07-10-2023
Locatie: Den Bosch
Super leuke dag gehad met de familie. Gelachen, geleerd en vooral genoten.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Broekhuis mode
Datum: 04-09-2023
Locatie: Den Bosch
Bedrijfsuitje. Super leuke dag gehad.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Consumptie voor bij de Bossche bol 
  • Begeleiding van onze expert 
  • Alle benodigde keukengerei 
  • Alle benodigde ingrediënten 

Bijzonderheden

  • Bossche bollen workshop is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
  • Bestaat uw gezelschap uit meer dan 50 personen? Hierbij duurt de workshop 1,5 uur
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Steppen - Drankje - Vaartocht Binnendieze
"Het was erg gezellig. Leuke enthousiaste begeleiding bij de Bossche bol maken en een supergoede verteller/schipper (Lex). Het weer werkte ook mee om de dag geslaagd te maken. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes