Moorddiner Moorddiner
Programma
Prijzen
Reviews (19)
Veelgestelde vragen

Heb jij zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit? Dan is ons Moorddiner geschikt voor jou! 

Tijdens een heerlijk driegangendiner begeleiden wij dit gave spel. 


Moorddiner in Den Bosch (3 uur)

Persbericht

HEADLINES- ER IS ALWEER EEN MOORD GEPLEEGD IN DEN BOSCH!

De politie spreekt van een misdrijf en gaat ervan uit dat de dader nog in de buurt is. Iedereen die in de buurt van het plaats delict is, wordt gezien als verdachte en mag onder geen beding het gebouw verlaten.

Wie gaat dit misdrijf oplossen? Jouw taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren. Of zit jij juist te zweten omdat je er iets mee te maken hebt?


Hoe werkt het spel?

Moordspel is een zinderend rollenspel, waarin iedereen verdachte is. Niemand mag het plaats delict verlaten, dus de spanning is om te snijden! Elke deelnemer krijgt een rol toebedeeld met bijpassende attributen en natuurlijk het juiste script met alle benodigde informatie over je rol.

Speel de scenes vol overtuiging. Wie lost de moord op?


Het spel kan ook apart gespeeld worden van het diner, dan ga je eerst heerlijk dineren en daarna de moord oplossen. Dan duurt het arrangement 4 uur. Kies je ervoor om het Moordspel tijdens het diner te spelen dan duurt het ongeveer 3 uur in totaal. 


Gemiddelde beoordeling
9.1
19 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.2
Horeca: 8.9
Locatie: 9.3
Prijs/kwaliteit: 8.8
Personeel: 9.4
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vriendengroep Druipneuzen
Datum: 28-10-2023
Locatie: Den Bosch
Het was super leuk!! Leuke ambiance, goede begeleiding van het moorddiner. Ons zie je voor weet terug. Top!! Bedankt!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest voor mannen
Datum: 29-04-2023
Locatie: Den Bosch
Fantastische avond gehad met een extreem leuke organisatie! We hebben een vrijgezellenfeest gehouden en we zijn extreem goed opgevangen door de organisatie, goed in de watten gelegd met het eten en een ontzettend leuk moorddiner gespeeld. Iedereen kon op een leuke manier meedoen en iedereen ging volledig op in het spel.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Vriendengroep
Datum: 24-11-2022
Locatie: Den Bosch
de combinatie van een moord actief oplossen en lekker eten doet het goed. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten maar toen het rollenspel duidelijk was, liep het leuk en gezellig. Als iedereen in de groep zich inleeft heb je een leuk gebeuren. De reservering verliep goed, ook toet ik met wat veranderingen kwam.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 09-03-2022
Locatie: Den Bosch
Wij waren met een groep van 15 (luidruchtige) mannen en vrouwen door elkaar. Het was een dolle boel en desondanks heeft het moordspel goed kunnen verlopen. De begeleidster bleef heel rustig en timede goed of een bepaalde scene nog kon, of dat het even moest wachten totdat de nieuwe gang gebracht werd. Ze hoefde ook niet streng te zijn, ze gaf aan dat het met name belangrijk was dat wij het leuk hadden. Ze kon onze chaotische, drukke, maar leuke groep dus goed aan! Alleen maar blije en mooie herinneringen hier! O en de namen voor de personages waren geniaal! Chapau voor degene die ze bedacht heeft!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: Taalreis B.V.
Datum: 13-09-2022
Locatie: Den Bosch
We hebben een enorm leuk teamuitje beleefd. Onze spelbegeleider sloot goed aan bij onze groep en iedereen uit de groep was enthousiast en deed leuk mee! We hebben veel gelachen met elkaar en genoten van de avond!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Script
  • Bijpassende attributen
  • Driegangendiner

Voorbeeld dagindeling

Tijd

Wat

17:00 – 17:10 uur

Welkom en uitleg activiteit

17:10 – 17:40 uur

Ronde 1

17:40 – 17:55 uur

Voorgerecht

17:55 – 18:15 uur

Ronde 2

18:15 – 18:45 uur

Hoofdgerecht

18:45 – 19:05 uur

Ronde 3

19:05 – 19:20 uur

Nagerecht

19:20 – 19:50 uur

Ronde 4 + 5

19:50 – 20:00 uur

Prijsuitreiking en afsluiting

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Den Bosch
"Super leuk spel, zeker een aanrader. Wel moeilijk. Maar goed dat we met groepen van 6 personen waren, zodat iedereen input kan geven. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes