De Sint Jan beklimmen en een borreluurtje De Sint Jan beklimmen en een borreluurtje
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

De Sint Jan beklimmen moet je ooit gedaan hebben!

En als dat gelukt is, heb je zeker een borrel verdiend.


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie


12:00 – 13:00 Koffie of thee met een mini Bossche bol

We ontvangen je in het centrum van Den Bosch.

Een kopje koffie met een heerlijke mini Bossche bol staan voor je

klaar.


13:00 – 14:15 De Sint Jan beklimmen

Dé trots van Den Bosch en zeker de moeite waard voor een uitgebreid bezoek. De gids vertelt alles over de geschiedenis, bouw en restauratie van deze mooie kathedraal.

Het hoogtepunt van het uitje is uiteraard het beklimmen van de eeuwenoude torentrappen. Je moet heel wat treden nemen, maar de klim is zeker de moeite waard. Boven wacht je een adembenemend uitzicht!


14.30 – 15.30 Borrelarrangement voor 1 uur

We hebben een borrelarrangement van 1 uur samengesteld ter waarde van € 13,00 per persoon. Tijdens de borrel gaan we eenmalig rond met warme hapjes.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 26,98
€ 30,10
8
Gemiddelde beoordeling
9.2
2 reviews
Uitje: 8.0
Service: 10.0
Horeca: 9.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Real Estate Business School (REBS)
Datum: 21-09-2017
Locatie: Den Bosch
Leuke dag, vooral met een grote groep.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: Basis
Datum: 21-10-2016
Locatie: Den Bosch
Gezellige dag gehad, we werden goed geïnformeerd over de Sint Jan. Vanaf het balkon hadden we een prachtig overzicht van de stad. De vaartocht over de Binnendieze was ook erg mooi. De schipper wist erg veel te vertellen. Gelukkig hadden we goed weer, want het was een open boot. Hierna werden we hartelijk ontvangen bij Zomers en Zomers voor koffie en thee en een (mini-) Bossche Bol die we ons goed lieten smaken.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Koffie of thee met een mini Bossche bol 
  • Sint Jan beklimmen 
  • Borrelarrangement voor 1 uur t.w.v. €13,00 p.p. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Monopoly en Borrelen
"Heb zaterdag een super vriendendag gehad, mede door de twee erg leuke activiteiten. De escape room was goed opgezet in een 'sfeervolle' kelder. Het monopoly spel door het centrum van Den Bosch was geweldig! Verder vriendelijk personeel, die goede uitleg gaven. Ik ben gisteren gelijk begonnen met het organiseren van een afdelingsuitje!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke