Steppen - Lunch - Pubquiz Steppen - Lunch - Pubquiz
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

Doe eens een rondje door een stad op de step. Dat is pas genieten!

Aan het einde wacht een welverdiende lunch….en daarna testen we je kennis in de rasechte pubquiz! Werk goed samen, misschien win jij die leuke prijs wel.


Steppen in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen (2 uur)

Eenmaal op een step en iedereen voelt zich weer kind. Met steppen kun je op een originele en snelle manier veel van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen zien. Je stept op eigen gelegenheid en kan kiezen uit meerdere steptochten op papier langs alle highlights van de stad naar keuze - of juist een rustige tocht door de mooie natuur die Nederland te bieden heeft. 


Lunch (1 uur)

Na de steptocht staat een heerlijke lunch klaar. Eerst even lekker uitrusten om daarna met nieuwe energie te scoren in de pubquiz!


Pubquiz (2 uur)

Pubquiz – versie 2021 komen de allerleukste onderwerpen aan bod!

Denk hierbij aan films, muziek, sport, geschiedenis, politiek en algemene vragen. Natuurlijk komen er ook super leuke geluid, beeld- en film fragmenten aan bod!


Laat je hersens kraken tijdens deze oergezellige pubquiz! De perfecte combinatie van gezelligheid en teamwork.

Wij dagen je uit! Heb jij kennis over elk onderwerp?! 

Moge de beste winnen! Sleep jij de hoofdprijs in de wacht?!

Onze enthousiaste quizmaster zal deze 2 uur durende pubquiz begeleiden. In groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Kortom, een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.7
2 reviews
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 10.0
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: Tennant
Locatie: Nijmegen
We hadden een heel gezellige en leuke dag. Eerst met de step door Nijmegen om 4 kroegen te bezoeken om daar een drankje te doen en een spelletje. Daarna naar restaurant De Hemel om te dineren met een quiz. Alles was goed verzorgd en de begeleiders waren super aardig en deden leuk mee. Al met al dus een top dag. Bedankt!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Dames Gouw
Locatie: Den Bosch
Super gezellig dag in het gastvrije Den Bosch met leuke steptocht, lekkere lunch en ook de boottocht door het historische centrum was leuk en interessant. Speciale compliment voor de jongeman van Doe den Bosch, omdat hij ons zelfs begeleide naar onze lunch locatie. Wij komen zeker terug bij jullie.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Keuze uit steproutes op papier 
  • Lunch 
  • Pubquiz met showmaster 
  • Champagne voor het winnende team

Bijzonderheden

  • De pubquiz is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
  • We hebben ook een steproute van 1 uur, vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeeld dagindeling

11.00 - 11.10 uur Uitleg Steppen
11.10 - 13.00 uur Steppen
13.15 - 14.15 uur Lunch
14.30 - 16.30 uur Pubquiz
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Vaartocht Binnendieze
"Helemaal goed. Rondvaart was fantastisch en de escape room ook. Het eten bij het grote genegen is een echte aanrader, Gezellig dakterras en heel lekker eten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke