Moorddiner Den Bosch

Moorddiner Den Bosch

Een moorddiner in Den Bosch belooft een intrigerende interactieve ervaring waarbij elke gast een rol krijgt toegewezen en samenwerkt om een mysterie op te lossen. Dit spannende rollenspel, met flexibele arrangementen van 3 tot 4 uur, is geschikt voor diverse gelegenheden.

Wat is een moorddiner?

Een moorddiner, ook bekend als een moordmysteriediner of moordspeldiner, is een meeslepende en boeiende ervaring waarbij gasten een rol spelen in het ontrafelen van een misdaad. Elke deelnemer krijgt een personagebeschrijving en mogelijke motieven voor de moord, met als doel samen het mysterie op te lossen en de moordenaar te ontmaskeren.

Voor wie is een moorddiner geschikt?

Er is opnieuw een moord gepleegd in Den Bosch, en jij bent een verdachte! De politie houdt iedereen in de buurt van het plaats delict vast, en het is aan jou om de ware dader te vinden. Ben je vastberaden om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren, of begin je te zweten omdat je wellicht iets met de misdaad te maken hebt?

Hoe werkt het moordspel?

Het Moordspel in Den Bosch is een opwindend rollenspel waarin elke deelnemer verdacht is. Met niemand die het plaats delict mag verlaten, zorgt de opbouwende spanning voor een meeslepende ervaring. Elke deelnemer ontvangt een rolbeschrijving, attributen en het benodigde script om hun personage overtuigend neer te zetten.

Arrangementen

Je kunt ervoor kiezen om het moordspel apart van het diner te spelen, wat resulteert in een 4 uur durend arrangement. Als je liever tijdens het diner speelt, duurt het arrangement ongeveer 3 uur in totaal.

Moorddiner Den Bosch

Een moorddiner Den Bosch combineren

Een moorddiner is ideaal voor diverse gelegenheden, zoals vriendenuitjes, bedrijfsuitjes en bijzondere familie-uitjes. Het biedt een unieke combinatie van entertainment en interactie, waardoor gasten samen een mysterie kunnen oplossen, terwijl ze genieten van een heerlijk diner.


Andere dinner games

Naast het moorddiner in Den Bosch, bieden we ook andere dinner games aan. Zoals het: Ik hou van Holland spel, The 80's, 90's of 00's quiz, Escape diner, de grote diner show en meer. Bekijk onze dinner games in Den Bosch.


Moorddiner op een andere locatie

Je kunt een moorddiner ook ervaren in NijmegenEindhoven of op een eigen locatie.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Den Bosch
"Het team was enthousiast over de veelzijdigheid van de opdrachten, je leert op een leuke manier 's-Hertogenbosch kennen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes