Steppen - Borrelen - Moordspel Steppen - Borrelen - Moordspel
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Een steproute langs de bezienswaardigheden van Den Bosch, dat is pas genieten! Na deze sportieve activiteit staat een welverdiende borrel voor jullie klaar en daarna ga je aan de slag met het moordspel.


Steppen (2 uur)

De step is een ideaal vervoersmiddel om op een snelle manier veel van de stad te zien. Er is geen oefening voor nodig en je hebt een leuk dagje uit in de buitenlucht. In groepjes vertrek je op eigen gelegenheid vanuit het centrum van Den Bosch. Daarbij heb je keuze uit verschillende steproutes op papier, zoals een tocht langs de highlights van de stad of toch een rustige tocht door de mooie natuur.


Tip:

Je kunt er ook voor kiezen om een stepspeurtocht te doen (+ € 4,- per persoon).

Met deze tocht gaan jullie in groepjes op pad en krijgen een route mee die langs de hoogtepunten van de stad gaat. Onderweg moet je verschillende vragen beantwoorden over deze bezienswaardigheden. Na een ruime 2 uur kom je weer bij de startlocatie aan, waar de opdrachten worden nagekeken en de winnaars een leuke prijs krijgen!


Borreluurtje (1 uur)

Na de steptocht is het tijd voor een borrel. Eerst even bijkomen om daarna met vernieuwde energie te speuren naar de dader in het Moordspel!


Moordspel (2 uur)


Persbericht - HEADLINES - ER IS ALWEER EEN MOORD GEPLEEGD IN DEN BOSCH!

De politie spreekt van een misdrijf en gaat ervan uit dat de dader nog in de buurt is. Iedereen die in de buurt van het plaats delict is, wordt gezien als verdachte en mag onder geen beding de locatie verlaten.


Wie gaat dit misdrijf oplossen? Je taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren. Of zit jij juist te zweten omdat je er iets mee te maken hebt?


Hoe werkt het spel?

Moordspel is een zinderend rollenspel waarin iedereen verdachte is. Niemand mag het plaats delict verlaten dus de spanning is om te snijden! Elke deelnemer krijgt een rol toegewezen met bijpassende attributen en natuurlijk het juiste script en alle benodigde informatie over je rol. Speel de scènes vol overtuiging. Wie lost de moord op?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 49,52
€ 59,25
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 47,87
€ 57,25
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 46,21
€ 55,25
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 45,39
€ 54,25
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Huur van de steps
  • Route op papier
  • Borrelarrangement voor 1 uur (3 consumpties p.p.)
  • Goede uitleg van het moordspel
  • Begeleiding gedurende het gehele spel
  • Alle benodigde attributen en scripts 

Bijzonderheden

  • Het moordspel is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
  • We hebben ook een steproute van 1 uur, vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeeld dagindeling

14.00 - 14.15 uur Uitleg Steppen
14.15 - 16.00 uur Steppen
16.15 - 17.15 uur Borreluurtje
17.30 - 17.45 uur Uitleg Moordspel
17.45 - 19.30 uur Moordspel
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden - Consumptie met mini Bossche bol - Vaartocht Dommel
"Gezellig en goed georganiseerd. Duidelijk uitlegeg"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes