Rondvaart Binnendieze - Sherlock Citygame Rondvaart Binnendieze - Sherlock Citygame
Programma
Prijzen
Reviews (74)
Veelgestelde vragen

Met deze rondvaart zie je Den Bosch vanaf een heel andere kant. Je vaart namelijk "onder de stad door”!

Hierna ga je in teams de binnenstad in om een moord als een echte Sherlock op te lossen.


Rondvaart Binnendieze (1 uur)

In kleine fluisterbootjes ontdekken jullie de rijke geschiedenis van de Binnendieze! De ervaren gids vertelt alles over de historie van Den Bosch.


Sherlock Citygame (3 uur)

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!


Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!


Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk soort uitje een avontuur maakt!


Zo werkt het

Jij en je teamleden krijgen elk een GPS tablet mee. Zo vind je makkelijk de aanwijzingen en getuigen die verspreid zijn over de stad. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via de telefoon ze proberen af te luisteren om zo een aanwijzing van ze te ontfutselen. Zo strijd je om degene te zijn die als eerste alle aanwijzingen juist heeft. Weet je de voornaam of achternaam van de moordenaar, of weet je welk wapen hij heeft gebruikt? Ren dan zo snel mogelijk naar een van de virtuele politiebureaus op de kaart. Degene die als eerste één van de eigenschappen van de moordenaar juist heeft, krijgt extra bonuspunten!


Voor wie?

Sherlock is een stadsspel dat gebruik maakt van tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 40,71
€ 47,50
10
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 39,06
€ 45,50
10
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 37,41
€ 43,50
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 36,58
€ 42,50
10
Gemiddelde beoordeling
8.9
74 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.1
Horeca: 7.9
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.6
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: De Familie Knots
Datum: 06-08-2023
Locatie: Den Bosch
Eerst een zeer leuke en informatieve rondvaart op de prachtige Binnendieze gemaakt. Herman had een topverhaal met heel veel weetjes over Den Bosch en de Binnendieze. Na een korten maar zeer duidelijk uitleg de Sherlock City Game gedaan. Op een leuke wijze dwars door Den Bosch, waarbij een geweldige indruk van de stad krijgt. De onderling wedstrijd maakte het helemaal compleet. Topdag gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Bedrijf / gezelschap: Werk.kom
Datum: 12-10-2021
Locatie: Den Bosch
Prima geregeld. De vrijwilligers van de boottocht waren passievolle vertellers. Personeel Doe Nederland weinig gezien/gesproken
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Familie Knapen
Datum: 28-10-2020
Locatie: Den Bosch
We hebben een heel ander programma moeten draaien dankzij alle maatregelen nu in coronatijd maar desondanks hebben we echt genoten van een geweldig verzorgde rondvaart! Ook helemaal top hoe DoeDenBosch met ons heeft meegedacht en alles super heeft geregeld voor ons op zo’n kort termijn na de persconferentie! Complimenten :)
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: vriendengroep
Datum: 27-10-2019
Locatie: Den Bosch
Super leuke en gezellige dag gehad. Leuke informatieve rondvaart door de Binnendieze gehad. En daarna een Bossche bol gemaakt aan de markt. Alles was op loopafstand.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Universiteit Utrecht-IMAU
Datum: 24-10-2019
Locatie: Den Bosch
Was een hele leuke rondvaart, veel uitleg gekregen en was erg interessant om een keer te doen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Historische route 
  • Begeleiding en historische uitleg van de schipper
  • Begeleiding tijdens het spel
  • Tablet per team
  • Prijs voor het winnende team

Voorbeeld dagindeling

13.00 - 14.00 uur  Vaartocht over de Binnendieze
14.15 - 14.25 uur Uitleg Sherlock Citygame
14.25 - 17.05 uur  Spel Sherlock Citygame
17.05 - 17.15 uur Prijsuitreiking
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Consumptie - Vaartocht Binnendieze
"Goed geregeld, tot in de puntjes verzorgt. Heerlijk gegeten bij de Eeterij, leuke plek, ook met zo'n grote groep. Escape room super voor de onderlinge samenwerking, veel gelachen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes