Party & Co - Escape Dinner Game: Save The World Party & Co - Escape Dinner Game: Save The World
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Party & Co is een hilarisch spel om met vrienden, familie of collega’s te spelen. Met de gezellige binnenstad van Den Bosch als speelbord zie je tijdens het spelen ook nog de hoogtepunten van deze stad. Daarna komen jullie erachter dat er vergif de wereld in is gestuurd en proberen jullie door middel van puzzels en raadsels de wereld te redden.


Party & Co  (3 uur)

Met een plattegrond en smartphone gaan jullie in teams de stad in om zoveel mogelijk party punten te verzamelen. Je komt in de binnenstad verschillende mooie locaties tegen waar je opdrachten dient uit te voeren. Worden deze goed uitgevoerd binnen de tijd, dan verdien je party punten! Let op want de grammofoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard. 


Wat zijn de opdrachten?

De verschillende thema's zijn: City & Co, hierbij krijg je vragen over de stad. Quiz & Co zullen er algemene vragen gesteld worden. Bij Uitbeeld & Co ga je een situatie uitbeelden en moet dit gefotografeerd worden. De begeleider zal de foto gelijk gaan beoordelen. Of ga je voor Crazy & Co? Hierbij krijg je gekke opdrachten die in een foto vastgelegd moeten worden. Ga deze hilarische strijd aan en haal alles uit de kast om party punten te scoren!


Prijsuitreiking incl. consumptie

Achteraf gaan jullie in een zaaltje onder het genot van een drankje de uitslag bekijken. Tijdens de prijsuitreiking krijgen jullie ook de foto's te zien die tijdens het spel zijn gemaakt. Dit staat garant voor heel veel lol en vertier.

Bij de prijsuitreiking zit ook een drankje.


Escape Dinner Game Save: The World (3,5 uur)

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


De Escape Dinner Game Save The World is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek driegangendiner. Jullie vormen teams van 5 aan tafel en proberen d.m.v. van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels de mysterieuze code te ontrafelen, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. 


Terwijl het eten zakt, zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van de puzzels. Maar één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 88,68
€ 103,25
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 85,37
€ 99,25
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 82,07
€ 95,25
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 80,41
€ 93,25
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

 • Uitgebreide uitleg van het spel
 • Party & Co plattegrond
 • Smartphone
 • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team
 • Consumptie tijdens prijsuitreiking
 • Professionele begeleiding tijdens het dinerspel
 • Driegangendiner
 • Tablet per team
 • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
 • Prijs voor het winnende team bij het dinerspel

Bijzonderheden

 • De Escape Dinner Game Save The World is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

16.00 - 16.15 uur Uitleg Party & Co
16.15 - 18.30 uur Spel Party & Co
18.30 - 19.00 uur Prijsuitreiking incl. consumptie
19.15 - 22.45 uur  Escape Dinner Game Save The World incl. diner
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
DinerQuiz (versie 2024)
"Helaas hadden we binnen onze organisatie veel afmeldingen op het laatste moment. Daarom hebben we de quiz achterwege gelaten en het gehouden op alleen het diner. De service bij het Groote Genoegen was perfect, het eten was wat je ervan verwacht en er was voldoende keuze voor iedereen. DoeNederland communiceert snel en staat open voor oplossingen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes