Feestavond incl. Muziekbingo Feestavond incl. Muziekbingo
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Muziekbingo (1 uur)

Stap terug in de tijd en herbeleef de iconische hits van de jaren 80, 90 en 00's met onze spannende en meeslepende Muziekbingo! In slechts één uur brengen we de nostalgie tot leven terwijl je jouw favoriete nummers herkent en meezingt.


Bij aankomst ontvangt iedere deelnemer een kleurrijke bingokaart met titels van nummers, artiesten of bandnamen, en zelfs foto's van legendarische artiesten en bands. En dan begint het avontuur! Onze enthousiaste begeleider draait de plaatjes één voor één terwijl jij je best doet om ze te herkennen. Voel je de opwinding als je de artiest of de titel van het nummer raadt? Of herinner je je nog hoe die iconische artiest eruitzag?


Maar dat is nog niet alles! Wanneer je een horizontale lijn afkruist op je bingokaart, win je een fantastische prijs, speciaal verzorgd door ons team bij DoeNederland. En we gaan door voor meer spanning en sensatie! Kruis twee lijnen af en win een nog grotere prijs. En natuurlijk, de kers op de taart: een volle kaart voor de grandioze hoofdprijs! Maar……heb je een valse bingo? Liedje zingen!!


Deze unieke activiteit is perfect voor elk moment van samenzijn. Of je nu een informele borrel plant of een diner wilt afsluiten met een knal, onze Muziekbingo voegt gegarandeerd een dosis plezier en opwinding toe aan je avond. En het beste van alles? Dansen is gratis! Dus laat jezelf gaan op de onweerstaanbare hits terwijl onze begeleider de sfeer verhoogt met zijn aanstekelijke dansmoves.


Tijdens de muziekbingo ontvangen jullie een puntzak friet met snack naar keuze (frikandel, kroket of kaassouffle).


Feestavond (3 uur)

Trakteer jouw bedrijf op een onvergetelijke avond in ons gezellige café in het hart van Den Bosch. Geniet van een avond vol plezier, waarbij drankjes rijkelijk vloeien en ook op vraag hapjes geserveerd kunnen worden. Onze ervaren DJ staat garant voor een onvergetelijke ervaring, met de perfecte mix van muziek die iedereen op de dansvloer krijgt. Het café wordt exclusief gereserveerd voor jullie groep, waardoor je in alle privacy kunt feesten en ontspannen. Beleef een onvergetelijke avond vol gezelligheid en vermaak!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 37,14
€ 40,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 32,59
€ 35,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 37,14
€ 40,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 37,14
€ 40,75
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Bingokaarten
  • Prijs voor de winnaars
  • Puntzak friet en snack
  • Feestavond incl. dj
  • Café exclusief gereserveerd voor jullie groep.

Bijzonderheden

  • Feestavond is mogelijk op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Voorbeeld dagindeling

16.00 - 17.00 uur Muziekbingo
17.00 - 18.00 uur Puntzak friet met snack
18.00 - 21.00 uur Feestavond

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? in Den Bosch
"Wat een super dag! personeel was erg leuk en vriendelijk, zij speelde het spel goed mee. Onze mol was ook erg goed en dankzij dat het personeel zo goed mee speelde was dit nog meer een verassing!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes