Escape City - Lunch - Steppen Escape City - Lunch - Steppen
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Escape City. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarna staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar. En na de lunch gaan jullie de stad bezichtigen met de step.


10.00 – 12.30 Escape room 2.0!

Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang. 

Het komt op jullie aan!


Aan de teams de taak om cryptische raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Deze zijn verspreid door de hele stad. Door middel van een plattegrond en de escape-app op een smartphone die jullie meekrijgen zullen jullie ze vinden. Om de opdrachten goed uit te voeren krijgen jullie een koffer mee met handige hulpmiddelen en materialen. Een verrekijker, meetlint… maar waar heb je deze materialen voor nodig? Voer de opdrachten goed uit en vind de juiste codes. In de app kunnen jullie de tussenstand zien. Je weet dus precies hoe jullie team ervoor staat. Terwijl de klok doortikt!


12.30 – 13.00 Escape room 2.0! Prijsuitreiking

Zorg dat je met je team op tijd terug bent voor de finale. Hierin wordt gestreden om de verlossende eindcode. De enige code waarmee je de stad kunt redden.

Kortom, geen seconde te verliezen!


13:00 – 14.00 Lunch

Heb je al trek gekregen? Dat komt goed uit. Er staat een heerlijke lunch  'Soep & Sandwich' voor u klaar. 

De lunch bestaat uit één consumptie, een kom goed gevulde verse tomatensoep, ½ sandwich witbrood met gekruide kipfilet, groene pesto, komkommer en verse sla en een ½ sandwich volkorenbrood met boerenkaas, rode pesto, tomaat en verse sla.


14:00 – 16.00 Steppen

Eenmaal op de step voelt iedereen zich weer een kind. Met steppen kun je op een sportieve, leuke en snelle manier veel van den Bosch zien. Met de route in de hand, ga je op eigen gelegenheid op pad. Je kan kiezen uit meerdere steptochten langs alle Highlights van de stad of juist een rustige tocht door de mooie natuur om de stad. 

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 52,82
€ 61,50
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 50,34
€ 58,50
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 47,87
€ 55,50
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding 
  • Smartphone en Escape-App 
  • Opdrachten, clues, raadsels en puzzels
  • Flesje drinken voor onderweg 
  • Consumptie tijdens het finale-spel 
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team
  • Lunch Soep & Sandwich
  • Steproute op papier

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Wie is de ...? in Den Bosch
"We hadden een super leuke dag. Je komt op plekken in den bosch waar we nog niets van wisten. Daarnaast was alles erg goed uitgelegd in het spelboekje. De begeleiding was aardig en speelde het spel mooi mee. Je krijgt van te voren als mol extra tips van hen. Zodat je ook eerder kunt bedenken hoe en waar de mogelijkheden liggen om te mollen. Niet dat dat altijd lukt, maar toch. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke