Escape City in Den Bosch Escape City in Den Bosch
Escape City in Den Bosch Escape City in Den Bosch
Escape City in Den Bosch Escape City in Den Bosch
Programma
Prijzen
Reviews (32)
Veelgestelde vragen

Escape in the City

Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang. 


Het komt op jullie aan!

Aan de teams de taak om cryptische raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Deze zijn verspreid door de hele stad. Door middel van een plattegrond en de escape-app op een smartphone die jullie meekrijgen zullen jullie ze vinden. Om de opdrachten goed uit te voeren krijgen jullie een koffer mee met handige hulpmiddelen en materialen. Een verrekijker, meetlint… maar waar heb je deze materialen voor nodig? Voer de opdrachten goed uit en vind de juiste codes. In de app kunnen jullie de tussenstand zien. Je weet dus precies hoe jullie team ervoor staat. Terwijl de klok doortikt!


Zorg dat je met je team op tijd terug bent voor de finale. Hierin wordt gestreden om de verlossende eindcode. De enige code waarmee je de stad kunt redden.

Kortom, geen seconde te verliezen!


Het is ook mogelijk om het spel vanaf 6 personen te spelen. Bekijk hier onze Escape City | Do It Yourself game voor meer informatie.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 29,93
€ 35,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 28,28
€ 33,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 26,63
€ 31,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 25,80
€ 30,75
12
Gemiddelde beoordeling
8.7
32 reviews
Uitje: 9.2
Service: 8.8
Horeca: 8.1
Locatie: 9.2
Prijs/kwaliteit: 8.1
Personeel: 8.6
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: fysiotherapie Scholten
Datum: 30-09-2024
Locatie: Den Bosch
We hebben een gezellige middag gehad, er zaten wel pittige vragen/ opdrachten bij.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Belastingdienst Eindhoven
Datum: 03-06-2024
Locatie: Den Bosch
Wij hebben met ze alle genoten!! Het was een hele leuke gezellige dag. Alles was goed geregeld, vriendelijk personeel en goed georganiseerd.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Hotel Epping
Datum: 18-03-2023
Locatie: Den Bosch
Superleuke dag!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Domus Magnus
Datum: 27-10-2022
Locatie: Den Bosch
We hebben echt een hele leuke middag gehad met ons team. Het spel was echt heel leuk en als je Den Bosch wil verkennen is dit echt een aanrader. Het spel zat ook heel goed en mooi in elkaar. De doe opdrachten vonden wij best wel lastig, maar dat deed de pret niet drukken en uiteindelijk heeft 1 team het einde goed gehaald. We hebben echter wel één opmerking de vermelding op de site is niet geheel correct. Je kon het spel boeken voor 3 uur en je kon er nog extra een prijsuitreiking bij boeken van een half uur en hierbij zat een consumptie. Hierbij hebben wij achteraf niet de factuur geheel goed begrepen, want voor het laatste half uur moest je ter plekken betalen. Echter kwam dus op moment zelf er achter dat we voor de consumpties nog moesten betalen, alleen dus geen prijsuitreiking gehad, omdat hier een mis verstand over ontstond. Het vreemde wat we achteraf vonden is dat we wel nog (gewoon gepland) buiten de 3 uur nog een half uur laatste onderdeel moesten spelen en een kleine prijsuitreiking was. Vreemd dat het toch erbij hoort, maar volgens de site apart moet boeken. Zonder het laatste half uur is het spel ook niet compleet, dus dit is niet geheel duidelijk hoe het nu zit. Ondanks dit misverstand en onduidelijkheid vonden we het echt heel leuk en raden we het iedereen aan om gewoon te boeken bij Doenederland.nl je zult er geen spijt van krijgen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.0
Bedrijf / gezelschap: Hap en Stap
Datum: 04-06-2022
Locatie: Den Bosch
De stad den Bosch is prachtig; prima locatie voor zo'n spel. We vonden het leuk.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding 
  • Tablet en Escape-App
  • Opdrachten, clues, raadsels en puzzels
  • Consumptie tijdens het finale-spel 
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team. 
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Consumptie - Wie is de ...?
"Het was een hele leuke dag met twee heel leuke activiteiten. De escaperooms waren echt het hoogtepunt. Ik hou van Holland een prima afsluiter, maar wat beleving betreft wel wat minder dan de entourage van beide escaperooms. De dames waren bijzonder enthousiast en behulpzaam en alles verliep bijzonder soepel. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes