Men Only! Men Only!
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Only for men, no women allowed! Vandaag gaan jullie alleen op pad met de mannen. Eerst een prachtige rit op een stoere solex rijden. Daarna lekker dineren en uiteindelijk de dag afsluiten met een rasechte Pubquiz!


Solex rijden in Den Bosch (2 uur)

Solextocht Den Bosch
Je wil Den Bosch beter leren kennen? Met deze route kom je langs bijzondere en historische plekken van Den Bosch, zoals de eeuwenoude stadswallen, het Paleiskwartier en het mooie natuurgebied De Bossche Broek.


Vughtse Heide & Plassen solextocht
Ben je een natuurliefhebber? Bij deze route kom je langs mooie plekken waar je heerlijk van de natuur en het schitterende uitzicht kunt genieten. Je rijdt door het prachtige natuurgebied in Vught en je komt langs het Nationaal Monument kamp Vught en het grote meer de IJzeren Man.


Haverlij & Dijken solextocht
Je rijdt naar het dorpje Engelen met haar mooie dijken. Hierbij kom je langs het mooie Engelermeer en het indrukwekkende Haverlij. Hier zijn hele wijken gebouwd als kastelen. Ook deze route is zeker de moeite waard!

Borreluurtje (1 uur)

Na de solextocht is het tijd om gezellig te borrelen! Je kunt 1 uur lang drankjes bestellen t.w.v. € 12,50 p.p.

Driegangendiner (2 uur)

Na de borrel wacht er in een sfeervol restaurant een smakelijk driegangendiner op jullie. Na dit heerlijke diner gaan jullie de oergezellige Pubquiz spelen!

Pubquiz (2 uur)

In de Pubquiz komen de allerleukste onderwerpen aan bod! Denk hierbij aan sport, films, muziek, geschiedenis, politiek en algemene vragen. Natuurlijk komen er ook super leuke geluid, beeld- en film fragmenten aan bod!

Laat je hersens kraken tijdens deze oergezellige Pubquiz!

De perfecte combinatie van gezelligheid en teamwork.

Wij dagen je uit! Heb jij kennis van elk onderwerp?!

Moge de beste mannen winnen! Sleep jij de hoofdprijs in de wacht?!


Onze enthousiaste quizmaster zal deze 2 uur durende Pubquiz begeleiden. In groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Kortom, een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 95,46
€ 111,25
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 93,81
€ 109,25
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 92,15
€ 107,25
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 91,33
€ 106,25
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

 • Huur van de solex
 • Borreluurtje (3 consumpties) t.w.v. € 12,50
 • Driegangendiner
 • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Hoofdprijs voor het winnende team

Bijzonderheden

Solex:

 • De solextocht heeft vaste starttijden 09:30 – 12:00 – 14:30 – 17:00. De prijs verschilt per starttijd.
 • Om een solex te besturen dient u in het bezit te zijn van een geldig bromfietsrijbewijs of geldig Nederlands rijbewijs. Dit dient u op ons verzoek ook aan te kunnen tonen voordat u aan de rit begint. Wellicht ten overvloede, maar een ingetrokken of verlopen rijbewijs wordt door ons niet gezien als een geldig rijbewijs.
 • Op elke solex hebben wij een WA- verzekering en een schade opzittende verzekering afgesloten.
 • Borg per gezelschap is € 250,- deze dient u in contanten vooraf te voldoen.
 • Alcohol en verkeer gaan niet samen.

Voorbeeld dagindeling

15.00 - 17.00 uur Solex rijden
17.15 - 18.15 uur Borreluurtje
18.30 - 20.30 uur Driegangendiner
20.45 - 22.45 uur Pubquiz
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Escape Game: Casa de Papel
"Het eten was heerlijk, de escape game ontzettend leuk. Het hele team heeft genoten! Enige minpunt, we hadden een aantal annuleringen op de laatste dag en dit werd niet administratief meer verwerkt door Doe-Nederland. Het restaurant gaf aan dat zij het volledig aantal mensen MOETEN doorgeven, ook al eten er maar liefst 7 mensen minder mee. Hierop hebben wij dan maar voor deze 7 mensen toch eten besteld en het deels opgegeten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes