De Grote Diner Spelshow De Grote Diner Spelshow
Programma
Prijzen
Reviews (6)
Veelgestelde vragen

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow! Tijdens een heerlijk driegangendiner begeleiden wij dit gave spel.


Hoe werkt het spel?

Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen drie uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende televisieprogramma’s. Denk aan “De slimste mens", de “Geheugentrainer”, “Jongens tegen de Meisjes” en “Oh, wat een jaar!”


De Grote Spelshow zit boordevol interactie. Zo beschikt elk team over een echte quizknop. Druk zo snel mogelijk op de knop om antwoord te geven op de quiz- en fotovragen of kies de juiste optie bij de meerkeuzevragen. Bovendien zien jullie live de tussenstand van alle teams. Liggen jullie op kop of moet er nog een tandje bij? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! 


Jullie komen zoveel leuke spelonderdelen uit verschillende televisieprogramma’s tegen! Ga de strijd aan tijdens het onderdeel “Wie is het?”, scoor punten bij het “Rad van Fortuin”, voorspel hoe de getoonde filmpjes aflopen en speel de 20 vragen uit “Oh, wat een jaar!” Onthoud jij alle 20 antwoorden en kun je deze ook nog benoemen in een zenuwslopende strijd?


En kennen jullie het hilarische letterspel van Jongens tegen de Meisjes? Probeer met jouw team binnen 2 minuten zoveel mogelijk woorden te maken met letters die op jullie lichaam hangen.  


Voor wie wel van een gokje wagen houdt, is het onderdeel “Wedden dat..” ideaal. Zet een aantal procent van jullie punten in voor de volgende vraag en verlies of win!


Alsof dit nog niet genoeg is, spelen jullie in de quiz ook nog unieke games zoals “Balletje balletje” en “Hoger of lager”.


Kende je overigens “Jeopardy” al? Ook onderdelen van deze Amerikaanse televisie hit komen aan bod in De Grote Spelshow: kies je thema en het aantal punten en zorg dat je de andere teams te slim af bent. 


Afsluiten doen jullie met de “Geheugentrainer”: hoe goed is het geheugen aan het eind van het spel over iets wat je aan het begin hebt gezien? en de “Paardenrace”, dé hit van DoeNederland. Zet je punten in op een paard en schreeuw deze naar de overwinning. 


De Grote Spelshow is sensationeel en vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Het spel wordt gespeelt tussen de gangen door. Uiteraard hebben we een prijs voor het winnende team!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 58,75
€ 67,50
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 57,09
€ 65,50
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 55,44
€ 63,50
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 54,61
€ 62,50
12
Gemiddelde beoordeling
8.6
6 reviews
Uitje: 9.0
Service: 9.0
Horeca: 8.0
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 8.7
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Oud team collega's
Datum: 20-10-2023
Locatie: Den Bosch
We hebben het erg leuk gehad. De spelbegeleiding was super enthousiast. Eten prima. Locatie klein, maar daardoor juist ook weer knus. Wel echt max 14 personen.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Emplina Dames 30+
Datum: 24-06-2023
Locatie: Den Bosch
Ons jaarlijkse voetbalteamuitje afgesloten met de grote diner spelshow, het was werkelijk geweldig! Fanatiek als we zijn enorm genoten van het eten en de quiz. Onze spelbegeleider verdient ook een groot compliment, supergezellige jongen! En het luxe menu bij The Stamp was dikke prima!! 10/10.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Familie broers
Datum: 18-01-2020
Locatie: Den Bosch
Heerlijke ontspanning
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.7
Bedrijf / gezelschap: Vriendendag
Datum: 02-11-2019
Locatie: Den Bosch
Wij hebben een top dag gehad! Het diner was goed, het spel was leuk en het personeel ook erg vriendelijk. Het enige nadeel was het borrelarrangement. We hadden officieel 1 uur de tijd waarin je 3/4 consumpties kreeg en borrelhapjes. De hapjes kwamen om 16:53 terwijl we om 17:00 naar de volgende locatie moesten. De borrelhapjes bestonden welgeteld uit 1 bitterbal per persoon. De eerste drankjes kwamen ook erg laat waardoor we moesten atten om volledig gebruik te maken van de consumpties. Daar betaal je tenslotte voor. Ik beveel het borrelarrangement niet aan. Het spel en het diner waren top!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
6.7
Bedrijf / gezelschap: Essent
Datum: 26-03-2019
Locatie: Den Bosch
• Locatie prima, fijn dat we een ruimte voor ‘onszelf’ hadden en toch in verbinding met het restaurant. Leuk dat we even aan de bar konden staan in het begin; • De VR dinner game was leuk en soms echt hilarisch, een keer wat anders. Leuk dat we het met z’n drietjes moesten oplossen.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster
  • Alle materialen en benodigdheden
  • Driegangendiner
  • Prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

  • Nu met échte quizknoppen, waardoor de strijd nog spannender wordt!

Voorbeeld dagindeling

Tijd

Wat

17:00 – 17:15 uur

Welkom en uitleg activiteit

17:15 – 17:45 uur

Ronde 1

17:45 – 18:15 uur

Voorgerecht

18:15 – 18:45 uur

Ronde 2

18:45 – 19:15 uur

Hoofdgerecht

19:15 – 19:45 uur

Ronde 3

19:45 – 20:00 uur

Nagerecht

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Rondleiding Sint Jan - Bossche bollen workshop - Vaartocht Binnendieze
"Wij hebben met 10 personen een super leuke dag gehad en iedereen was dik tevreden. Vooral de rondvaart over de dieze was leuk door het leuke vertellen én duidelijkheid van de gids. We zijn nergens tegen aan gelopen wat een minpuntje kan hebben.Oh ja één! De dag was tekort!!!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes