Party & Co in Den Bosch Party & Co in Den Bosch
Party & Co in Den Bosch Party & Co in Den Bosch
Party & Co in Den Bosch Party & Co in Den Bosch
Party & Co in Den Bosch Party & Co in Den Bosch
Programma
Prijzen
Reviews (16)
Veelgestelde vragen

Zin in een feestje?

Met het waanzinnige spel Party & Co De Bossche Editie zet je Den Bosch op stelten! En in onze moderne versie van Party & Co is de gezellige binnenstad het speelbord. Een hilarisch spel om met vrienden, familie of collega’s te spelen.


Hoe werkt het spel?

Met een plattegrond en smartphone gaan jullie in teams de stad in om zoveel mogelijk party punten te verzamelen. Je komt in de binnenstad verschillende mooie locaties tegen waar je opdrachten dient uit te voeren. Worden deze goed uitgevoerd binnen de tijd, dan verdien je party punten! Let op want de grammofoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard. 


Wat zijn de opdrachten?

De verschillende thema's zijn: City & Co, hierbij krijg je vragen over de stad. Quiz & Co zullen er algemene vragen gesteld worden. Bij Uitbeeld & Co ga je een situatie uitbeelden en moet dit gefotografeerd worden. De begeleider zal de foto gelijk gaan beoordelen. Of ga je voor Crazy & Co? Hierbij krijg je gekke opdrachten die in een foto vastgelegd moeten worden. 

Ga deze hilarische strijd aan en haal alles uit de kast om party punten te scoren!


Prijsuitreiking incl. consumptie

Achteraf gaan jullie in een zaaltje onder het genot van een drankje de uitslag bekijken. Tijdens de prijsuitreiking krijgen jullie ook de foto's te zien die tijdens het spel zijn gemaakt. Dit staat garant voor heel veel lol en vertier.

Bij de prijsuitreiking zit ook een drankje.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 31,59
€ 37,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 29,93
€ 35,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 31,59
€ 37,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 28,28
€ 33,75
12
Gemiddelde beoordeling
9.4
16 reviews
Uitje: 9.9
Service: 9.6
Horeca: 9.1
Locatie: 9.8
Prijs/kwaliteit: 8.8
Personeel: 9.4
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: Bouwbedrijf Pennings
Datum: 04-05-2024
Locatie: Den Bosch
Wij hebben een heerlijke tijd gehad tijdens het spel.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: N.v.t.
Datum: 23-03-2024
Locatie: Den Bosch
We hebben GENOTEN!!! Het ontvangst bij café Zomers & Zomers was zeer hartelijk en de Bossche bollen en appelgebak heerlijk. De uitleg van Party & Co, het spel en de prijsuitreiking door Marieke, was top. Het eten bij 't Opkikkertje was heerlijk!!! Lekker knus hebben we met 20 personen genoten van het 3-gangendiner luxe. Het personeel was zeer hartelijk en kundig. Daarna hadden we nog de pubquiz 2024 bij café Carras. Onze quizmaster Dylan was erg leuk en ook enthousiast. De ruimte waarin we deze quiz hadden was helaas echt te klein voor onze groep.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: Golden Tulip Hotel Central
Datum: 16-10-2022
Locatie: Den Bosch
Vanaf het reserveringsproces tot het uitje zelf is alles goed verlopen. Fijne flexibiliteit m.b.t. wijzigingen. Het uitje is echt een aanrader, leuke opdrachten & vragen, echte teambuilding! Ook het eten & drinken was goed geregeld en ruim voldoende.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Rabobank Nederland (CSC)
Datum: 08-04-2022
Locatie: Den Bosch
Mede dankzij het prima weer hebben wij een ontzettend leuk en gezellig teamuitje gehad. We begonnen bij Zoomers & Zoomers met koffie/thee en De Bossche Bol. Een leuk donderbruin café met vriendelijke bediening. Daarna uitleg van het Party & Co spel door DoeDenBosch.nl. Daarna heerlijk struinen door Den Bosch en erg leuke, soms gekke en diversiteit aan opdrachten uitvoeren. Veel lol onderling door de opdrachten. Erg leuk spel om teamgevoel te creëren.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 19-09-2020
Locatie: Den Bosch
Het was een leuke, interactieve dag met hele leuke opdrachten. De opdrachten zijn goed te doen en uitdagend.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Uitgebreide uitleg van het spel Party & Co 
  • Party & Co plattegrond
  • Smartphone
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team incl. een consumptie
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Kerstpakket - Basic
"Op het allerlaatste moment op zoek naar een geschikt kerstpakket blijkt geen makkelijke opgave...tot het offerteverzoek achter gelaten op de website. De volgende dag werd er direct contact opgenomen. De levering bleek mogelijk in aantal en op het gewenste tijdstip. Echt fantastische service gekregen van Jolein (duidelijke afspraken, snelle bevestigingen, telefonisch contact, etc!!). De levering was op tijd zoals afgesproken. Complimenten!!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes