MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
8.4
Da Vinci Code in Den Bosch
"We hebben met ons gezin de Escape Room Da Vinci Code gedaan. Een echte aanrader. Naast logisch denken wordt je op de proef gesteld op vlakken zoals teamwork en stress. Onze 3 kinderen in de leeftijd van 12-17 hebben er een fantastische avond beleefd. De prijs is voor een uitje van een uur met 5 personen wel wat aan de hoge kant."

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
1036 reviews
Uitje: 9.3
Service: 9.1
Horeca: 7.9
Locatie: 8.9
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.3
Dhr. Johan Vosbeek beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
09-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
640sqn vlucht2
De kroegentocht is leuk opgezet met leuke kroegjes. De dames die de tocht verzorgde deden hun werk zichtbaar met plezier en deden er echt alles aan om ons een leuke avond te bezorgen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Henry van den Heuvel beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
08-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
Belastingdienst
Super leuke dag gehad, ondanks de regen, in een super leuke stad. Rondvaart Binnendieze met leuke schipper en Da Vinci Code, wat een goed in elkaar gezet spel. Misschien hadden we er iets meer tijd voor nodig gehad (of wij zijn niet slim genoeg), maar echt tof in elkaar gezet. En vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Monne Ruis beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
07-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
stichd
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marianne op 't Hoog beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
07-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
MH Administraties
Dag was perfect ook mooi weer wat er eerst niet uit zou komen. Alleen de varatie van eten ten opzicht van de prijs was het vrij duur. Het was wel lekker daar net van maar wel vrij prijzig. Verder top.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Nicole Smits beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
07-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie Emons
In één woord "geweldig". We hebben ontzettend genoten en lekker veel gelachen. Heel leuk om met de familie een moord op te lossen, een echte aanrader.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. D Peters beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
06-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
We hebben een heerlijke dag gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. louise tops beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
01-10-2019
Bedrijf / gezelschap:
12 personen vrienden groep
top.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Dennis Weijers beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
30-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
d'n Tolpost, personeelsvereniging Van Opzeeland/Nabuurs
Dit uitje was voor de leden van de personeelsvereniging van Van Opzeeland/Nabuurs. We hebben aan het eind van de dag onze leden gevraagd wat zij vonden van het uitje. We kregen louter positieve reacties. De rondvaart over de Binnendieze was leuk en erg leerzaam. Het aansluitend diner bij Bierbistro het Groote Genoegen voldeed volledig aan de verwachtingen. Het eten was erg lekker en het personeel was top! Al met al een geslaagd uitje!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Joelle Donkers beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
29-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnenweekend
De Escaperoom Da Vinci Code is een leuke kamer, met veel puzzels. Ondanks dat niet iedereen van ons ervaring had zijn we al na 36 minuten weten te ontsnappen. We vonden het wel jammer dat er in principe maar 1 echte kamer was. Het is verrassingselement en het spannende is er dan na een tijdje wel af. Introfilmpje was ook niet echt relevant. Wel leuk dat je korting gebaseerd was op hoe snel je uit de kamer was.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Bas van de Camp beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
29-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
vdv-beton
super leuke ervaring, erg gastvrij gemoedelijk en correct
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte