Vriendenweekend Den Bosch

Heb je de nobele taak gekregen om het vriendenweekend of vriendinnenweekend in Den Bosch te organiseren? Maak dan gegarandeerd indruk op je vrienden of vriendinnen met de leukste activiteiten van DoeDenBosch! Kom bijvoorbeeld alles te weten van de lekkerste bieren of dompel je onder in de wereld van Escape City. Het kan allemaal met ons veelzijdige aanbod activiteiten.

Vriendenweekend in Den Bosch? Kies uit deze activiteiten

Er even lekker met de mannen tussenuit? Dan wil je iets sportiefs of spannends doen en daarna lekker genieten van een biertje, toch? In ons aanbod vind je de beste uitjes voor het perfecte vriendenweekend in Den Bosch. Ga bierproeven en leer het perfecte biertje tappen na een solextocht. Op zoek naar meer uitdaging? Kies dan voor de citygame Party & Co waarin je verschillende opdrachten moet voltooien om het spel te winnen.


De leukste activiteiten tijdens je vriendinnenweekend in Den Bosch

Tijdens een vriendinnenweekendje in Den Bosch wil je optimaal genieten van de leuke dingen die er te doen zijn in deze prachtige stad. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van je eigen koe van papier-maché? Of het maken van een Bossche bol in combinatie met Escape City? Wat voor activiteit je ook kiest, je vriendinnenweekend in Den Bosch wordt gegarandeerd een succes!


Staat het weekend al voor de deur? Reserveer direct!

Weet je al wanneer het vriendenweekend of vriendinnenweekend in Den Bosch plaatsvindt? Reserveer je favoriete activiteit(en) dan direct! Je vindt een overzicht van alle uitjes op onze website waarbij je eenvoudig je voorkeuren aangeeft. Heb je toch nog vragen over een van de activiteiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 614 89 72.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Rondvaart Binnendieze - Sherlock Citygame
"We hebben echt een super leuke dag gehad. We vonden alleen de horeca gelegenheid wat minder, we waren ‘s morgen al op tij, dus nog helemaal niet druk maar hebben lang op onze consumptie moeten wachten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes