Vriendenuitje Den Bosch

Het leukste vriendenuitje in Den Bosch vind je bij DoeDenBosch! Een middag een citygame spelen? Een spannende escape room oplossen? Of liever iets ontspannender als een bierproeverij? Je vindt het allemaal in ons uitgebreide aanbod met vriendenuitjes!

Kies het meest geschikte vriendenuitje in Den Bosch voor jou en je vrienden

Wil je iets sportiefs gaan doen? Iets cultureels ondernemen? Of onderneem je liever een culinair uitje? Het is allemaal mogelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere uitjes te combineren. Je kiest bijvoorbeeld voor:

Geniet tijdens het vriendenuitje in Den Bosch van een heerlijke lunch of diner

De hele dag activiteiten ondernemen maakt je hongerig. Dat begrijpen wij maar al te goed. Je voegt daarom eenvoudig een overheerlijke lunch of diner toe aan je vriendenuitje. Bij de beschikbare uitjes zie je de verschillende beschikbare arrangementen.


Bekijk de verschillende activiteit online

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende activiteiten die wij aanbieden voor je vriendenuitje in Den Bosch? Kijk dan bij onze uitjes. Hier vind je alle beschikbare uitjes overzichtelijk op een rij. Heb je speciale wensen? Deze geef je eenvoudig aan in het zoekveld. Voor meer informatie over de verschillende uitjes of de mogelijkheid tot het combineren ervan neem je contact met ons op door te bellen naar 073 614 89 72.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Team Challenge Citygame
"Heel leuk uitje, zit leuk in elkaar, je doorkruist heel de stad en moet echt samenwerken om tot een antwoord te komen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes