Vriendenuitje Brabant


Waarom een vriendenuitje in Brabant?

  • Gezelligheid: Brabant staat bekend om gastvrijheid en een ontspannen sfeer.
  • Diverse activiteiten: Van creatieve workshops tot sportieve uitdagingen en culturele ervaringen.
  • Teambuilding: Bevordert samenwerking en teambinding.
  • Genoeg eetgelegenheden: Geniet van heerlijke streekgerechten.
  • Centrale ligging: Goed bereikbaar vanuit verschillende delen van Nederland.

Een origineel vriendenuitje in Brabant

Een geslaagd vriendenuitje in Brabant is voor iedereen anders. Houd rekening met de wensen en mogelijkheden van je vrienden. Populaire keuzes zijn onder andere escape rooms, workshops, pubquizzen, murder mystery diners, of stadsgames. Als je specifieke wensen hebt, neem dan contact op.

Grote groepsfoto Brabant

Type vriendenuitjes in Brabant

Voor iedere groep is er een geschikt type uitje. Kies voor sportieve activiteiten zoals een stepkroegentocht, teambuildinguitjes zoals een escape room, of culturele ervaringen zoals een stadswandeling. Voor binnenactiviteiten zijn er ook spellen beschikbaar, zoals pubquizzen.

Een vriendenuitje in Brabant met kleine en grote groepen

Wij organiseren uitjes voor groepen van 10 tot 500 personen, waardoor zowel kleine als grote vriendengroepen mogelijk zijn. Bij kleinere groepen bieden we opties zoals solex rijden, ganzenborden, diner games en escaperooms, terwijl deze activiteiten ook beschikbaar zijn voor grotere groepen. Neem bij meer dan 100 personen contact met ons op voor maatwerkoplossingen.

Kosten van vriendenuitjes in Brabant

Een vriendenuitje in Brabant begint al vanaf € 11,16 per persoon, wat bijvoorbeeld een wandelspeurtocht mogelijk maakt. Kosten kunnen variëren en oplopen tot € 93,81 per persoon, inclusief lunch of diner.

Vriendenuitje Brabant outdoor

Vriendenuitjes Brabant indoor of outdoor

Bij minder gunstig weer in Brabant bieden we indoor opties zoals escape rooms en pubquizzen. Voor outdoor uitjes kun je kiezen uit een wandeltocht of een citygame.


Een vriendenuitje in Noord-Brabant het hele jaar door

Geniet van de knusheid van Brabantse steden in de winter of ontdek de prachtige natuur in de zomer. Deze regio biedt het hele jaar door mogelijkheden voor vriendenuitjes.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz @Home
"Wederom een ZEER geslaagd teamuitje. Nu helaas met de beperking van Covid-19. Maar de organisatie was weer super! Iedereen heeft het naar mijn mening erg leuk gevonden. Ik heb Doe Eindhoven vandaag direct aangeprezen bij mijn collega's. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes