Steppen Den Bosch

Wil je Den Bosch eens op een andere manier ontdekken, dan laat DoeDenBosch jou de Brabantse hoofdstad beleven op een bijzondere en actieve manier, namelijk: per step. Wie heeft vroeger niet als kind de straten onveilig gemaakt per step of autoped? En hoe leuk is het om nu te kiezen voor steppen Den Bosch, waarbij je langs de mooiste plekjes wordt geleid tijdens een fantastische speurtocht? Bovendien heb je de keuze om je arrangement voor steppen Den Bosch uit te breiden met een ander uitje.

De leukste steppenspeurtocht van Den Bosch

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor steppen Den Bosch. Tijdens de Stepspeurtocht in Den Bosch vertrekken jullie per step in groepjes de stad in.


Tijdens het steppen in Den Bosch krijgen jullie van ons een kaart mee met vragen. Geven jullie de juiste antwoorden, dan worden jullie beloond met een prachtige route. Na 2 uur verwachten we jullie weer terug en is het tijd voor de prijsuitreiking. Voor het team dat de meeste juiste antwoorden heeft gegeven, staat er een mooie verrassing klaar!


Natuurlijk hoef je niet per se de speurtocht te doen. Voor het steppen Den Bosch kun je ook kiezen voor uitgestippelde routes langs de highlights van de stad of juist een rustige tocht door de mooie natuur die de omgeving van Den Bosch te bieden heeft.


Combineer steppen Den Bosch met een ander uitje

Zoek je een bedrijfsuitje of mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest waarbij je meerdere activiteiten kunt combineren? Ook dan is steppen den Bosch een goed idee. Je kunt het steppen door de Brabantse hoofdstad namelijk ook combineren met andere uitjes. 


Wij bieden zelfs kant-en-klare arrangementen waarin zowel steppen Den Bosch als een andere activiteit is inbegrepen. Zo is het arrangement Steppen - Ik hou van Holland de ideale combinatie van sportiviteit en een hilarische quiz. Na het steppen komen tijdens het spel Ik hou van Holland de leukste en gekste vragen aan bod en natuurlijk moeten jullie opdrachten uitvoeren. Liever nog wat meer spanning tijdens jullie uitje? Kies dan voor het arrangement Steppen - VR Escape Game: Casa de Papel


Wat is er zo leuk aan steppen in Den Bosch?

Op een snelle manier veel van de stad kunnen zien, geen oefening nodig én een heerlijk dagje uit in de buitenlucht: dat is er zo leuk aan steppen Den Bosch! Bovendien is dit uitje uitermate geschikt als personeelsuitje, omdat je bijvoorbeeld tijdens de speurtocht als team moet samenwerken om de juiste route te vinden. Maar ook voor een vrijgezellenfeest is dit ideaal, bijvoorbeeld als je kiest voor de Step-kroegentocht.


Enthousiast geworden over steppen in Den Bosch? Neem dan snel contact met ons op en we leveren je binnen 24 uur een offerte op maat. Bovendien hebben wij alle uitjes in eigen beheer, waardoor wij zeer flexibel zijn.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes