Type speurtochten door Den Bosch

Ontdek Den Bosch met onze leuke en actieve speurtochten. De wandel-, step-, fiets- en tandem speurtochten bieden allemaal unieke ervaringen. Los vragen op, volg routes en maak kans op prijzen.

step speurtocht


Wandelspeurtocht

De wandelspeurtocht is een makkelijke en leuke manier om de stad te verkennen. Je gaat op pad van groepjes van 5 á 6 personen. De route vind je door de juiste antwoorden te geven. Aan het einde van de speurtocht is er een prijsuitreiking.

Step speurtocht

Voor een unieke speurtocht raden we de step speurtocht aan. Je krijgt een kaart met vragen, bij de goede antwoorden word je beloond met een leuke route. Aan het einde van de dag is er ook een prijsuitreiking. Niet alleen leuk, maar ook actief.

Fietsspeurtocht

Je begint je fietsspeurtocht in het midden van het centrum van Den Bosch. Door te fietsen kun je een grotere afstand afleggen, waardoor je meer kunt zien. We bieden diverse fietstochten aan. Je hebt de keuze tussen een route die je langs alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad voert. Als je liever van de schitterende natuur in Den Bosch wilt genieten, hebben we ook een route die je door de prachtige landschappen leidt.

Tandem speurtocht

De tandem speurtocht is een hilarisch en actief uitje. De speurtocht lijkt veel op die van de fietsspeurtocht, maar je zit met z'n 2e op de fiets. Je kunt eerst even oefenen, maar je raakt al snel gewend. Je gaat in groepjes op pad met een prachtige route, waarbij je langs de meest bijzonderste plekjes van Den Bosch komt! Aan het einde is er een prijsuitreiking.

Speurtocht Den Bosch op maat

Wij kunnen al onze speurtochten aanpassen, zodat deze aansluit bij jullie wensen en verwachtingen. Denk aan een fotospeurtocht of vragen over jullie bedrijf, school of groep. Neem contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Speurtocht met grote of kleine groep

Onze speurtochten zijn geschikt vanaf 6 personen, maar ook voor groepen tot en met 500 personen. We passen de speurtocht aan, zodat het uitje bij jullie groepsgrootte aansluit. Groepen groter dan 500 personen? Neem dan contact op.


Door de flexibiliteit van de activiteiten is het ideaal voor een personeelsuitje, teambuilding, familie uitje, schooluitje of een vriendendag.

Speurtocht Den Bosch met kinderen

Onze puzzeltocht is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Sommige vragen zullen misschien lastig zijn, maar een gezellige dag wordt het zeker. Vooral de step speurtocht of wandelspeurtocht zijn geschikt voor kinderen.

Speurtocht als schooluitje

Ook voor scholen organiseren we regelmatig speurtochten. Dan passen we de uitjes aan, zodat de vragen aansluiten. Ook op locatie is vaak mogelijk. Neem contact op, voor de mogelijkheden.

Speurtocht combineren

Je kunt onze speurtochten ook combineren met een van onze andere activiteiten. Denk aan een rondvaart door de historische binnenstad, een Bossche Bollen workshop, escape room en nog veel meer.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Steppen - Vaartocht Binnendieze
"Super gezellig dag in het gastvrije Den Bosch met leuke steptocht, lekkere lunch en ook de boottocht door het historische centrum was leuk en interessant. Speciale compliment voor de jongeman van Doe den Bosch, omdat hij ons zelfs begeleide naar onze lunch locatie. Wij komen zeker terug bij jullie. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes