Evenementenbureau Den Bosch

Kies voor het meest originele evenementenbureau van Den Bosch voor je dagje weg, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor jong en oud, waardoor elk uitje gegarandeerd een succes wordt!


Schakel hét evenementenbureau van Den Bosch in voor de leukste activiteiten

Als je een activiteit gaat plannen wil je dat iedereen het naar zijn zin heeft, maar welke activiteit past daar het beste bij? Neem dan snel een kijkje op de website van ons evenementenbureau in Den Bosch. Je vindt hier allerlei activiteiten variërend van bedrijfsactiviteiten tot vrijgezellenfeesten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Combineer verschillende activiteiten voor het ultieme dagje uit

Bij ons evenementenbureau in Den Bosch combineer je eenvoudig verschillende activiteiten om een hele dag of avond te vullen. Zo kost het organiseren van het vriendenweekend, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje slechts enkele muisklikken! Het is ook mogelijk om een diner of lunch te combineren met de verschillende activiteiten. Zo start, breek of eindig je de dag altijd onder het genot van een lekker hapje en verfrissend drankje.


Kies je favoriete activiteit en reserveer direct!

Heb je een activiteit gekozen uit de meer dan 100 beschikbare uitjes? Reserveer deze dan direct via onze website. Wil je eerst meer informatie over een bepaald uitje of heb je vragen over het reserveren? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 073 614 89 72.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Samen aan de kwast
"het was een zeer geslaagde dag, we hebben deze dag samen met onze bewoners gedaan en hun familie. er zijn zelfs bewoners geweest die nooit te activeren zijn om wat te doen nu mee hebben gedaan. een echte pluim voor de meiden die dag er waren "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes