Evenementen Den Bosch

Benieuwd welke evenementen er allemaal in Den Bosch te beleven zijn? Wij zetten de leukste evenementen in Den Bosch voor je op een rij. Zelf een leuk uitje of evenement organiseren? Wij kunnen je hierbij helpen!

Wat houdt een evenement in?

Een evenement is een georganiseerde bijeenkomst of activiteit die tot doel heeft mensen samen te brengen. Dit kan zijn voor een specifiek doel of gewoon om samen plezier te hebben. Evenementen kunnen verschillende elementen bevatten, zoals optredens, lezingen, workshops, tentoonstellingen en interactieve activiteiten.

Grote evenementen in en rond Den Bosch

Ook voor grotere evenementen ben je in Den Bosch aan het juiste adres. Den Bosch wordt immers niet voor niets de parel van het zuiden genoemd! In de Uitagenda vind je alle evenementen, en wij zetten de leukste hier alvast voor je op een rij.

Geplande evenementen in Den Bosch die je niet mag missen

In en rond Den Bosch worden regelmatig een aantal evenementen georganiseerd. Er staan weer een aantal leuke festivals en andere evenementen gepland. Combineer deze met een van onze leuke activiteiten, voor een perfect weekend in het zuiden!

15 leuke evenementen Den Bosch

Of je nu houdt van bruisende festivals of liever een culturele expositie bezoekt, in Den Bosch beleef je de leukste evenementen met je familie, vrienden of collega's. Hieronder vind je 15 evenementen in Den Bosch die zeker de moeite waard zijn.1. Carnaval

Waar vier je nu beter carnaval dan in de hoofdstad van Brabant? Kom naar Oeteldonk en beleef dit feest zoals het alleen in Brabant gevierd wordt!

2. Bourgondisch 's-Hertogenbosch

Echt bourgondisch genieten doe je met de producten van Bourgondisch 's Hertogenbosch aan de Vughterstraat. Je vindt hier een unieke selectie van vleeswaren uit de streek en eerlijke, zuivere zuivel. Behalve winkelen kun je ook bourgondisch eten van de rijkelijk belegde boerenbroodjes.3. Jazz in Duketown

Jazz in Duktetown is het grootste gratis jazzfestival van Europa. Het festival vindt elk jaar met Pinksteren plaats in de binnenstad van Den Bosch.4. Theaterfestival Boulevard

Een van de grootste evenementen 's Hertogenbosch is het theater festival Boulevard. Het hart van dit festival is op de Parade, aan de voet van de Sint-Janskathedraal. Hier kun je straattheater en kleine theatervoorstellingen bijwonen.

5. De Bossche Zomer

De Bossche Zomer is een bourgondisch evenement, waarbij je kunt genieten van een verscheidenheid aan activiteiten.6. Open Monumentendag

Ook met de Open Monumentendag valt er in Den Bosch volop te beleven. Laat je verrassen door prachtige monumenten, waar je anders nooit binnen zou komen.7. Vestingloop

Ben je fan van hardlopen? Neem dan deel aan de vestingloop Den Bosch, die staat voor gezondheid, vitaliteit én spectaculaire onderdelen. Op zaterdag kun je wandelen en op zondag is het tijd voor hardlopen.

8. Maritiem 's-Hertogenbosch

Dit historisch binnenvaartevenement is geschikt voor jong en oud. Het omvat alles wat met de binnenvaart te maken heeft, van shantykoren tot maritieme demonstraties en presentaties van modelschepen.9. De Data Week

De Data Week is nog een gratis festival in Den Bosch, waarbij alles draait om technologische innovaties en hoe deze van invloed zijn op onze werkzaamheden en dagelijks leven.

10. Levenslied Festival

De gezellige, gratis zomerfestival trekt elk jaar weer een groot publiek. Geniet van een drankje en zing lekker mee met bekende smartlappen van nationale en regionale artiesten.11. Geraniummarkt

Elk jaar met Hemelvaart verandert het centrum van Den Bosch in een ware bloemenzee tijdens de Geraniummarkt. Je geniet dan niet alleen van geraniums, maar alle soorten bloemen en planten zullen vertegenwoordigd zijn.

12. Koningsdag

Koningsdag is echt een feest van het volk, ook in Den Bosch. Van de vrijmarkt tot gratis optredens en van kleinkunst tot de heerlijkste hapjes en drankjes. Geniet van alles wat deze mooie stad te bieden heeft.13. Libéma Open

Dit tennistoernooi in Rosmalen, op steenworp afstand van Den Bosch, is het grootste grastennistoernooi van Nederland. Een echte aanrader dus voor iedereen die van tennis houdt.

14. Bossche kermis

De Bossche kermis is een jaarlijks terugkerend evenement vol vertier voor jong en oud. De kermis is door de jaren heen steeds groter geworden en omvat inmiddels al meer dan tachtig attracties!15. Kroegentocht

Met onze Kroegentocht of Step-kroegentocht kom je langs de leukste kroegen van Den Bosch. De leukste cafés van Den Bosch vind je aan de Bossche Parade. De Bossche Parade wordt ook wel het mooiste plein van Nederland genoemd.

Evenementen Den Bosch voor bedrijven

Evenementen zijn ook uitstekende gelegenheden voor teambuilding. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een teamuitje, evenementen met collega's kunnen de werksfeer versterken en een gevoel van saamhorigheid bevorderen.

Evenementen Den Bosch met familie en vrienden

Of het nu gaat om een culturele expositie, een festival met swingende muziek of concerten, evenementen bieden de mogelijkheid om plezier te hebben met elkaar. Perfect om te doen met vrienden of familie dus.

Vrijgezellen evenement

Natuurlijk lenen evenementen zich ook uitstekend als vrijgezellenuitjes. Een avontuurlijke excursie, een themafeest met diner of een spannend spel, evenementen bieden de mogelijkheid om samen te genieten van speciale momenten vol vreugde en plezier.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop
"Echt gelachen en ook nog wat geleerd. Leuk bedacht hoor "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke