Escape room Den Bosch


Onze escape rooms in Den Bosch

We bieden diverse escape rooms aan in Den Bosch zoals: de klassieke kamers met puzzels en city escape games in de binnenstad en een online escape room.

  • De Martelkelder: Een intrigerende escape room in een duistere kelder in Den Bosch. Reis terug in de tijd naar de hekserijperiode en probeer Hazel, beschuldigd van hekserij, op tijd te redden.
  • Merlin's Magic: Stap in de schoenen van avonturiers en word de helden van een magisch verhaal dat je verbeelding zal prikkelen. Merlijn, de legendarische tovenaar, heeft een experiment uitgevoerd dat dramatisch misging in zijn mysterieuze werkplaats. Nu zit hij gevangen in de betoverde spiegel, en alleen jij kunt hem helpen ontsnappen!
  • De Verloren Soon: Ontdek het mysterieuze verleden van een historisch stadscafé in Den Bosch. Los de geheimen van de familie Bosch op en duik in de rijke geschiedenis van de stad. Een unieke ervaring voor geschiedenisliefhebbers en avonturiers.
  • Human vs A.I.: Ontdek de ultieme sensatie die niet zomaar een escape room is, maar een ongekend avontuur! Onze Escape Box tilt het concept naar nieuwe hoogten en laat je een unieke ervaring beleven zoals nooit tevoren. Ook in battle modus te spelen als je met meer dan 4 personen reserveert.
Escape room Den Bosch

Kosten escape room

De prijs van een escape room in Den Bosch varieert tussen de 20 en 40 euro per persoon, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteiten, aantal personen en welke kamer.


Hoe lang duurt een escape room gemiddeld?

Een gemiddelde escape room in Den Bosch neemt doorgaans 60 minuten in beslag. Gedurende deze tijd word je ondergedompeld in het verhaal, werk je samen met je team en ervaar je de opwinding van het ontsnappen uit de kamer. Elke minuut telt, waardoor de adrenaline en spanning op hun hoogtepunt blijven.


Escape room combineren

Combineer het ontsnappen met een van de andere activiteiten in de stad. Denk aan een lunch, borrel of een diner voor extra energie. Of kies een van de andere actieve uitjes zoals steppen of een wandeling. Of ga juist voor een totaal andere activiteit zoals een workshop of een spel.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Game: Defuse the Bomb
"Erg leuke ervaring en vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie was iets minder omdat er geen muziek op stond en we het gevoel hadden en beetje 'afgezonderd' te zitten in een kamer bovenin het pand."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes