Dagje uit in Den Bosch

Een dagje uit in Den Bosch is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. De stad biedt veel gezelligheid, maar ook diverse leuke activiteiten. Bij DoeDenBosch organiseren we de vijftig leukste activiteiten voor een dagje uit in Den Bosch. Je kan direct een offerte aanvragen voor een uitje. We verzorgen ook bij kleine groepen professionele begeleiding. Twijfel dus vooral niet om contact op te nemen met Doe Den Bosch voor een leuk uitje in de stad.

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Dagje uit in Den Bosch met het gezin

Wil je een dagje uit in Den Bosch voor het gezin organiseren? Dit is geen enkel probleem bij DoeDenBosch. We hebben verschillende activiteiten die geschikt zijn voor zowel kleine gezelschappen als grote. Zo kun je bij ons terecht voor uitjes vanaf 3 personen, maar ook grote gezinnen kunnen bij ons een leuke dag beleven. Voor groepen tot 500 personen kun je bij ons uitjes doen. Je kan zo met het gezin een geslaagd dagje uit beleven, maar zelfs ook met de hele familie!


De professionele uitjes van DoeDenBosch zijn super om een keer mee te maken. Boek bijvoorbeeld een Escape Dinner Game. Hierbij moet je proberen de codes met je gezin te kraken en te ontsnappen uit een ruimte. Uiteraard sluit je dit af met een gezellig diner om na te praten. Of wat dacht je van typisch Den Bosch met een speurtocht of workshop Bossche bollen maken? Alles is mogelijk tijdens een dagje uit.


Dagje uit in Den Bosch met het team

Wil je geen saai teamuitje meer? Schakel DoeDenBosch in voor een leuk dagje uit in Den Bosch. Samen met het team ga je aan de slag om er een geslaagd uitje van te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Escape City? Hierbij probeer je niet uit één ruimte te ontsnappen, maar moet je de code van de stad zien te kraken. Of wat dacht je van de VR Game Casa de Papel. In een virtuele wereld ga je proberen de Spaanse bank te beroven. Uiteraard moet je hierbij als team samenwerken om de buit te winnen. 


Dagje uit in Den Bosch als vrijgezellenfeest

Heb je de taak gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Je zal merken dat het nog best lastig is om een leuk feestje te organiseren. Gelukkig helpen wij je graag met een origineel dagje uit in Den Bosch. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 50 activiteiten om je feestje samen te stellen. Dankzij onze professionele begeleiding hoef je zelf niets meer te organiseren. Boek vandaag nog je vrijgezellenfeestje door een offerte aan te vragen via de website.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Virtual Reality Experience
"Wat was dit super leuk om te doen! Soms is het echt even goed zoeken in de game/in de echte wereld waar je nu verder moet, maar eventuele hulp is altijd nabij mocht het nodig zijn. Ook missers in de game worden snel opgelost door de medewerkers waardoor je dan weer snel door kan. Iedereen was razend enthousiast en vond het super"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke