Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeDenBosch.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Creatief bedrijfsuitje

Op zoek naar een onvergetelijke middag vol creativiteit, teamwork en blijvende herinneringen? Overweeg dan eens een creatief bedrijfsuitje bij DoeDenBosch. Of je nu op zoek bent naar een unieke teambuilding ervaring of gewoon wat plezier wilt hebben, onze creatieve activiteiten bieden de perfecte gelegenheid om samen te werken, plezier te hebben en iets bijzonders te creëren. Ontdek waarom creatieve bedrijfsuitjes een must zijn voor jouw team!

Waarom een creatief bedrijfsuitje?

Een creatief bedrijfsuitje biedt tal van voordelen voor jouw team. Het is een kans om uit de dagelijkse sleur te stappen en een middag vol creativiteit te ervaren. Het biedt niet alleen de gelegenheid om nieuwe vaardigheden aan te leren, maar het creëert ook een blijvende herinnering en versterkt de band tussen collega's. Tijdens een creatief uitje bij DoeDenBosch kun je samen een kunstwerk maken onder professionele begeleiding, wat zorgt voor een unieke sfeer en een positieve teamdynamiek. Kortom, het is de perfecte manier om een pauze te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en de teamgeest te versterken.


Een creatief bedrijfsuitje organiseren

Bij DoeDenBosch staan we klaar om jou te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk creatief bedrijfsuitje. Onder professionele begeleiding verloopt alles vlot, zodat jij je kunt concentreren op het plezier hebben en samenwerken met je collega's. De combinatie van samenwerking, creativiteit en een ontspannen sfeer is de sleutel tot het succes van onze uitjes. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jouw team een geweldige tijd heeft.

Creatief bedrijfsuitje

Activiteiten voor creatieve bedrijfsuitjes

Bij DoeDenBosch bieden we diverse creatieve activiteiten die perfect zijn voor bedrijfsuitjes. Hieronder vind je enkele van onze populaire opties, van het maken van je eigen Bossche bol tot het schilderen van een koe of andere creatieve activiteiten.

Bedrijfsuitje creatief

1. Bossche bollen workshop

Het perfecte uitje in Den Bosch: je eigen Bossche bol maken! Dit creatieve bedrijfsuitje is een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren en tegelijkertijd plezier te hebben. Onder begeleiding van onze experts maak je je eigen heerlijke Bossche bollen, en je kunt er zeker van zijn dat dit een blijvende herinnering zal zijn.


2. Een koe schilderen

Laat je innerlijke kunstenaar los terwijl je een koe schildert op een doek. Dit creatieve bedrijfsuitje is meer dan alleen schilderen; het is een kans om basistechnieken te leren en met behulp van de nodige uitleg je eigen artistieke creatie te maken. Onder deskundige begeleiding van onze instructeurs, schilder je met plezier en enthousiasme. Aan het einde van de sessie ga je vol trots naar huis met je zelf gemaakte kunstwerk, een mooie herinnering aan een geweldige dag vol creativiteit.

3. Een creatieve workshop combineren

Bij DoeDenBosch denken we graag met je mee. Je kunt verschillende creatieve workshops combineren om een unieke ervaring te creëren die perfect bij jouw team past. Of je nu wilt schilderen, boetseren of iets anders creatiefs wilt doen, wij staan voor je klaar.

4. Creatieve activiteiten combineren

Het is ook mogelijk om een workshop te combineren met andere activiteiten, zoals een speurtocht door de stad of een bezoek aan een van de lokale bezienswaardigheden. Op die manier kun je een gevarieerd programma samenstellen dat aan al jullie wensen voldoet.

Actief of sportief bedrijfsuitje

Naast onze creatieve workshops bieden we ook sportieve en actieve uitjes aan. Denk aan een spannende speurtocht door de stad, een uitdagende escape room-ervaring en nog veel meer. Deze uitjes zijn stuk voor stuk een bijzondere ervaring en zijn perfect voor teams die op zoek zijn naar een actief en sportief bedrijfsuitje.


Een actief bedrijfsuitje biedt niet alleen de kans om samen te werken, maar ook om teamleden uit te dagen en hun vaardigheden op de proef te stellen. Dit kan een geweldige manier zijn om leiderschap en communicatie binnen het team te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een unieke ervaring of gewoon wat opwinding wilt toevoegen aan je teambuildingactiviteiten, DoeDenBosch heeft de perfecte opties voor jouw team.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Stepspeurtocht - Moorddiner
"Gezellige dag gehad, we werden goed geïnformeerd over de Sint Jan. Vanaf het balkon hadden we een prachtig overzicht van de stad. De vaartocht over de Binnendieze was ook erg mooi. De schipper wist erg veel te vertellen. Gelukkig hadden we goed weer, want het was een open boot. Hierna werden we hartelijk ontvangen bij Zomers en Zomers voor koffie en thee en een (mini-) Bossche Bol die we ons goed lieten smaken. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes