Den Bosch
Teambuilding
Reset

Teambuilding Den Bosch

Elkaar beter leren kennen? Vaste patronen doorbreken? Met een van onze teambuilding Den Bosch activiteiten zorg je ervoor dat jouw team nog beter op elkaar ingespeeld raakt. Wil je een teambuilding uitje organiseren voor je medewerkers of zit je in het comité om een teambuilding Den Bosch uitje te regelen voor je collega’s? Kijk dan snel op DoeDenBosch.nl. Van stepspeurtochten tot escape rooms: je vindt hier meer dan 115 teambuilding activiteiten Den Bosch waarmee je zeker uit de voeten kunt.

99 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Teambuilding activiteiten Den Bosch

Elke teambuilding Den Bosch activiteit is gericht op een ander aspect van het werken in een team. Op die manier krijg je alle neuzen dezelfde kant op en komt het creatieve talent van je medewerkers of collega’s naar boven. 


De escape rooms zijn teambuilding activiteiten Den Bosch waarbij het juist draait om slim samenwerken. Kies bijvoorbeeld voor de Escape Dinner Game als teambuilding Den Bosch uitje. Los de puzzels in de escape room op en kraak de kluis! Jullie spelen in teams en slechts één team kan de kluis kraken. Om ook nog gezellig met elkaar te kunnen kletsen is een driegangendiner inbegrepen.


Teambuilding uitje Den Bosch

Zoals je ziet: de mogelijkheden voor teambuilding Den Bosch zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sherlock Citygame - That's so 90's Quiz? Eerst gaan jullie in teams de binnenstad en gaan jullie als een echte Sherlock op zoek naar de moordenaar. Een goede samenwerking is hierbij enorm belangrijk en dus is het een goede activiteit als je op zoek bent naar teambuilding Den Bosch. 


Na Sherlock Citygame is het tijd voor de 90’s Quiz. Opdrachten, quizvragen en het finalespel het ‘Rad van Fortuin’ staan garant voor een fantastische afsluiter met je collega’s of werknemers. Ben jij er al uit welke teambuilding activiteiten Den Bosch het beste passen bij jouw team?


Teambuilding Den Bosch tips

Tot slot geven we je graag nog wat teambuilding Den Bosch tips. Houd namelijk altijd rekening met wat voor personen er in het team zitten. Zijn het vooral types die actie zoeken, zitten er juist meer nadenkers in het team of is het een combinatie van beide? Stem hier dan het teambuilding Den Bosch uitje op af. Doe bijvoorbeeld de Ik hou van Holland Dinner Game onder het genot van een heerlijk diner. Of kies voor het arrangement Stepspeurtocht - Minute to Win it!, een combinatie van gezellig de stad ontdekken en ouderwets lol trappen.


Sluit jullie teambuilding Den Bosch activiteit af met een buffet of driegangendiner. Heerlijk eten en gezellig kletsen: een mooi einde voor een geslaagde dag waarmee jij en je team prima hebben vermaakt tijdens een van onze teambuilding activiteiten Den Bosch.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Steppen - Drankje - Vaartocht Binnendieze
"Super gezellig dag in het gastvrije Den Bosch met leuke steptocht, lekkere lunch en ook de boottocht door het historische centrum was leuk en interessant. Speciale compliment voor de jongeman van Doe den Bosch, omdat hij ons zelfs begeleide naar onze lunch locatie. Wij komen zeker terug bij jullie. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes